R7200 sistemde WattMan hatası

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB Ram
SSD veya HDD modeli
-
Ekran kartı
R7200
Anakart
-
İşlemci
Intel İ7 2600
R7200'de WattMan hatası alıyordum bende "SFC/SCANNOW" uyguladım overclock ayarlarından anlamam sıfırladım. Ve eski haline döndü zaten o öyleydi kendi ayarlarıydı. Şu an Windows logoda kaldı.
Bilgisayar ayrıca yeni.

Ama aşağıdaki dönen şey dönüyor.

Resimdeki işaretli şey dönüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230621-101718~2.png
    227 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Sıkıntı o zaten tam model yazması lazım. Bilmiyor musunuz? Eve gidince GPU-Z indirin bana ekranı atın.

Tamam.

AIDA 64 ile baktım bu çıktı.

Sıkıntı o zaten tam model yazması lazım. Bilmiyor musunuz? Eve gidince GPU-Z indirin bana ekranı atın.

@Hyper_6902 hocam bıraz geç oldu ama mesajı yeni gördüm GPU-Z programını indirdiğimde hata verdi bu yüzden AIDA 64 ile çekip attım.

Son düzenleme:
Hocam bende çareler tükendi maalesef.

Hocam birsey buldum amd'nin sitesinde beni 3. Bir siteye yolladı ve ekran kartına bakabileceğim bir siteydi idleri yazınca şu çıktı. 3 adet karta ait olabilir

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230627-083729.png
    87,6 KB · Görüntüleme: 25
Hocam birsey buldum amd'nin sitesinde beni 3. Bir siteye yolladı ve ekran kartına bakabileceğim bir siteydi idleri yazınca şu çıktı. 3 adet karta ait olabilir

GPU Z olsa bakıp tahmin edicem ama açılmıyor diyorsunuz. Ekran kartinin markasına göre yazın modeli. Fotoğraflarda da bakarsınız uyumlu mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…