Merhaba, sizin gibi bende çok sıkıntı çekiyorum bu grafik kartı konusunda.
Fifa 2017 dahil birçok oyunu oynayamıyorum.Bir yardım edin nasıl çözdünüz sıkıntıyı ?
sistem bilgileri şu şekilde
gta5 fifa2017 gibi oyunları unutun arkadaşlar. bununla gta vice city, gta III rahat oynarsınız . gta IV düşük ayarla oynarsınız.
Oyun için notebook arıyorsanız size tavsiyem desktop toplayın.
Amd ba010 nt A10-9600
laptopu ben aldım kullanıyorum ve çok memnunum. ilk zamanlarda oyunlarda aşırı yüklenmelerde reset atıyordu kendiliğinden, şimdi geçti.
Belki eski laptopum çok kötüydü tam bilemeyeceğim ama bu yenisinde dota 2 en yüksek ayarlarda oynuyorum. Kalabalık Karambol savaşlarında Haliyle biraz kasıyor ama hemen geçiyor. eskisinde warcraft3 te bile kasıyordu. sırf w3 , dota 2 oynamak için kafelere verdiğim paranın haddi hesabı yok.
Bu laptopun iyi yanları
Detaya girmeden açıklayayım kitlenme durumlarında kısa ve net çözümler üretiyor bilgisayar.
oyun performansı açısından 2 bin lirayı verebilecek biri olarak tatmin edici.
ekran kartını kötülemişler ama özellikle kafelere benim gibi dünyanın parasını dökenlerin pahalıya kaçmadan biriktirip alması gereken bir laptop. Hiçbir kafede bu kadar en üst ayarlarda az kasan ve akıcı dota 2 oynanan bilgisayar görmedim ben.
Ekran kartı gayet iyi sıkıntı çıkartmıyor. crossfire 2 ekran kartı kullanması boşta kaldığında ana karta bağlı olanı 512mb lığı kullanıyor.
dahili ekran kartını kullanırkan hiçbir ses çıkartmıyor oyunlarda diğer ekran kartıda devreye girince ses oluyor.
olumsuz yanları
oyunlarda diğer ekran kartıda devreye girince çok sesli çalışabiliyor.
işlemciden yoğun çalışınca hafif cızırtılar geliyor.
amd ve hp olunca haliyle harici fan şart çok ısınıyor oyunlarda.
2bin liralık birşey alacaksan al hemen
fakat 3 binliralık performans bekleme