R8 M445DX sistem GTA 5 performansı nasıldır?

Konuyu hortlatmak istemezdim ancak aynı sorundan müzdaribim ekran kartı falan bir bilgim yok tek yaşadığım inanılmaz bir fps düşüşü yaşıyorum oynadığım oyun lol ve can you run it sitesinden gördüğüm üzere oyunu bütün ayarlarda üst düzey bir şekilde oynayabilmekteyim sorunum için hangi çözüm yollarını önerirsiniz ?

Konuyu hortlatmak istemezdim ancak aynı sorundan müzdaribim ekran kartı falan bir bilgim yok tek yaşadığım inanılmaz bir fps düşüşü yaşıyorum oynadığım oyun lol ve can you run it sitesinden gördüğüm üzere oyunu bütün ayarlarda üst düzey bir şekilde oynayabilmekteyim sorunum için hangi çözüm yollarını önerirsiniz ?
fps yi sabitlemeni ve bilgisayarın ve parçalarının tüm güncellemelerini yapmanı önerebilirim

fps yi sabitlemeni ve bilgisayarın ve parçalarının tüm güncellemelerini yapmanı önerebilirim
Bilgisayarımı windowsun kasım ayında çıkarttığı 1809 sürümüne güncelledim,driverların nerdeyse çoğunu windows zaten kendine göre güncelledi ve ben de bilgisayar markasının sitesinden indirip bazı driverları kurdum,açıkçası realtek bluetooth sürücüsünün oyundaki fps performansımı etkileyebiliceğini düşünmüyorum,bunlardan ziyade benim asıl karşılaştığım enteresan problem şu oldu ekran kartım en güncel durumunda şu anda Windows 10 Grafik ayarlarına girip uygulama seçtiğimde Yüksek performans GPU ile güç tasarrufu GPU için önerilen ekran kartının dahili ekran kartı olması gibi bir sorunla karşı karşıyayım ve bütün performans düşüşlerinin bununla alakalı olduğunu düşünüyorum işin ilginci CS:GO oynarken GPU kullanımının %15 falan olduğunu görmüştüm ve bu benim harici GPU idi nasıl olupta oyunda %15 kullanım gözüküp windows grafik ayararında yüksek performans gpusu için gözükmez aklım almıyor ayrıca cs:Go için de düşük fps sorunum var
@Recep Baltaş Bu konularda usta olduğunu duymuştum hocamın da bir kaç yazısını okuyup yöntemini denemiştim,belki bir yardımınız dokunur diye etiketliyorum sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı