Mehmet Güngörmüş
Hectopat
Daha fazla
Ekte verdiğim iki ekran kartı özellikleri ortada. Nvidia olan arkadaşımın bilgisayarı. AMD olan benim. Benim bilgisayarın özellikleri daha iyi hatta bende Crossfire var. İşlemcim APU olduğu için. Fakat her oyunda eksiksiz onun FPS'i güzel ama benimki her oyunda kasıyor. Mesela The Forest'da en düşükte onun aldığı 60'ın üzerinde ama ben 15 20 belki 27 alıyorum. The Crew'de de aynı olay. CS-GO'da da. Lol'de de. Her sürücüyü denedim eski yeni ne varsa. SSD taktım belki bir şey değişir diye. Biliyorum değişmediğini. Ama yine nafile. Ne yaptıysam çözemedim lütfen bir el atın.
Ayrıca şöyle bir olay var oyunlarda eğer görüntü kalitesini değiştirirsem FPS direk yerlere yapışıyor. Artırsam ya da azaltsam. Kapatıp açmam gerekiyor. Ve Mesela LOL'de en yüksek ayarlarda ve en düşük ayarlarda aldığım FPS'ler tamamen aynı
Teşekkürler. (Ek bilgi isterseniz veririm. Diğer özellikler vb.)
Ayrıca şöyle bir olay var oyunlarda eğer görüntü kalitesini değiştirirsem FPS direk yerlere yapışıyor. Artırsam ya da azaltsam. Kapatıp açmam gerekiyor. Ve Mesela LOL'de en yüksek ayarlarda ve en düşük ayarlarda aldığım FPS'ler tamamen aynı
Teşekkürler. (Ek bilgi isterseniz veririm. Diğer özellikler vb.)
Son düzenleyen: Moderatör: