R9 270 Core 2 Quad Asus P5QL-EM Sisteme Uyumlu mu?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Bugün veya yarın ekran kartını Vatan Bilgisayar' dan almayı planlıyoruz, hangi kartı seçmeliyim tam olarak emin değilim. İki kart arasında kaldım R9 270, GTX 750 Tİ hangisinin sistemim adına nasıl olur veya nasıl uyumlu olur tam olarak bilmiyorum. Sistem özelliklerim;

• Asus P5QL-EM
  • İntel Core 2 Quad Q6600 (2.4)
  • High Power HP-500-A12S (12V=32 amper)
  • Flatron L1960SR
  • Kingston 2X2 gb DDR2 Ram 800mhz cl6
Bilgisayar 5 sene önce toplandı, başka diyecek bir şey bulamadım yorumlarınızı bekliyorum. :)

Hocam normalde kağıt üstünde R9 270 daha iyi gibi gözüküyor. Fakat PSU önem arz ediyor bu noktada. 12V kanalından kaç W güç verdiğine bakmak gerekir bu noktada. Bu detayı belirtirseniz ona göre hangi kart seçeceğinize karar verebiliriz. Her iki kartta da darboğaz kaçınılmaz. Oynamak istediğiniz oyunları detaylı belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Hocam normalde kağıt üstünde R9 270 daha iyi gibi gözüküyor. Fakat PSU önem arz ediyor bu noktada. 12V kanalından kaç W güç verdiğine bakmak gerekir bu noktada. Bu detayı belirtirseniz ona göre hangi kart seçeceğinize karar verebiliriz. Her iki kartta da darboğaz kaçınılmaz. Oynamak istediğiniz oyunları detaylı belirtirseniz yardımcı olabilirim.
Recep Baltaş bana işlemcimin gayet iyi olduğunu söylemişti yılımıza göre işlemcimin sıkıntı yaratacağını pek sanmam ama benim tek korkum güç kaynağı. Bu korku güç kaynağının her yıl biraz watt kaybı oluyormuş o yüzden. 12V=432W

Hocam bana kalırsa 750 ti'ye yönelin. +80 Sertifikası olmaması ve güç kaynağının eski olması dolayısıyla Maxwell'e itiyor bizi. 750ti ekran kartınında her modeli seçilmemeli. Şayet içinde Maxwell mimarisini olduğunu bildiğim serisinin tek ekran kartı. Asus GTX750 Ti Strix Modeli.

Hocam bana kalırsa 750 ti'ye yönelin. +80 Sertifikası olmaması ve güç kaynağının eski olması dolayısıyla Maxwell'e itiyor bizi. 750ti ekran kartınında her modeli seçilmemeli. Şayet içinde Maxwell mimarisini olduğunu bildiğim serisinin tek ekran kartı. Asus GTX750 Ti Strix Modeli.
Monitörüm vga olduğu için Msi Gtx 750 Ti yönelmemi istediler. Tavsiye ettiğiniz modeli seçersem ekranda dalgalanma sorunu olacaktır.

Biraz araştırma yaptım ve iki kartın da uygun olduğunu anladım. Tamam her şey güzel ama R9 270 eski bir kart ama performans açısından önde, Gtx 750 Ti performans açısından R9 270'e göre geride ama güncel bir kart sizin bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Asus R9 270 kullandım herhangi bir sıkıntısı olmadı genelde Ets2,Hitman,Max Payne oynadım ultra ayarlarda kasma olmadı benim sana tavsiyem R9 270 Psu'da çok sıkıntı yaratmayacaktır.

Asus R9 270 kullandım herhangi bir sıkıntısı olmadı genelde Ets2,Hitman,Max Payne oynadım ultra ayarlarda kasma olmadı benim sana tavsiyem R9 270 Psu'da çok sıkıntı yaratmayacaktır.
Peki ama benim istediğim cevap bu değil. Tabiki biliyorum R9 270 iyi bir kart ama eski, Gtx 750 Ti güncel bir kart ve ömrüde önemli. Sorum güncel bir kart mı iyidir? Yoksa güncel olandan eski daha performans veren bir kart mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı