R9 270 için Anakart

Bu ekran kartı
ASUS H81M-PLUS
ile uyumlu mu?
OC modda yada normal modda?

Şuan 50TL benim için çok değerli. Çünkü kredi kartımın limiti yetmiyor.
Yani siz H81m Plus ile uyumlu olmadığını mı söylüyorsunuz?

Uyumlu değil FX serisi işlemciler.

Kardeşim neden yanlış bilgi verip fitboy64ü yanıltıyorsun?
O sana h81m plus ekran kartı uyumlu mu diye özellikle link verip sormuş.

Kardeşim neden yanlış bilgi verip fitboy64ü yanıltıyorsun?
O sana h81m plus ekran kartı uyumlu mu diye özellikle link verip sormuş.
Forumdada yenisiniz biraz okuyun ben konu sahibi hakkında cevap verdim o arkadaş konu sahibi değil ortaya atlamış işlemcisinide belirtmemiş bende işlemcisi aynıdır diye düşündüm. Başka bir konuya yazıp mesaj aldığına şükretsin herkes kendi konusunu kendi açmalı. Yanlış bilgiden kastınız nedir daha bugün üye olmuşsunuz.

Forumdada yenisiniz biraz okuyun ben konu sahibi hakkında cevap verdim o arkadaş konu sahibi değil ortaya atlamış işlemcisinide belirtmemiş bende işlemcisi aynıdır diye düşündüm. Başka bir konuya yazıp mesaj aldığına şükretsin herkes kendi konusunu kendi açmalı. Yanlış bilgiden kastınız nedir daha bugün üye olmuşsunuz.

Batuhan, fitboy644 demişki h81m plus ile uyumlu mu. Ardından sen konuya anakart önerilerinde bulunmuşsun. O da kendine cevap verdiğini sanarak sana sormuş. H81m plus ile uyumlu değil diyorsunuz yani demiş. Sende uyumlu değil fx serisi işlemciler demişsin.

Arkadaş işlemcisini yazmamış. Aynı konuya sorduğuna göre işlemcisi aynıdır diye cevap verdim. Sizinle tartışmaya girmek istemiyorum. Yanlış bilgi de vermedim H81M-Plus FX serisi işlemciler iyi uyumlu değildir dedim. Burda avukatlık yapacağınıza ''konu sahibine'' yardım etseydiniz daha iyi olurdu. Herkes kendi konusunu açsın ondan sonra konu dışına çıkmaktan banlanıyoruz. Rahatsızlık verdiysem herkesten özür dilerim.

Arkadaş işlemcisini yazmamış. Aynı konuya sorduğuna göre işlemcisi aynıdır diye cevap verdim. Sizinle tartışmaya girmek istemiyorum. Yanlış bilgi de vermedim H81M-Plus FX serisi işlemciler iyi uyumlu değildir dedim. Burda avukatlık yapacağınıza ''konu sahibine'' yardım etseydiniz daha iyi olurdu. Herkes kendi konusunu açsın ondan sonra konu dışına çıkmaktan banlanıyoruz. Rahatsızlık verdiysem herkesten özür dilerim.

Konuda bir sorun yok bence. Konumuz R9 270 için anakart tavsiyesi. O arkadaşımızda "Bu ekran kartı için h81m plus anakart uyumlu mudur?" demiş. Herhangi bir işlemci belirtmemiş. Ama siz ısrarla konuyu çıkmaza sürüklüyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı