P pusat57 Ziyaretçi 30 Mart 2014 #41 Silinen üye dedi: Hey hey biraz sakin. Ben eski kartım olan Sapphire HD7850 Dual-X O.C. ile ultra'da (1920x1080) 38fps almıştım. Arkadaşın ayarları değişiktir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Bukadarmı kötü kart yav ? Herkes kötüledi.Bütçe buna yetti bunu aldık. Neyse tamam 20 fps alıyorum boşverin. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Daha sakin olun biraz, arkadaş 1280x1024'de oynamış işte. Ondan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Baştan söyliyecekti.
Silinen üye dedi: Hey hey biraz sakin. Ben eski kartım olan Sapphire HD7850 Dual-X O.C. ile ultra'da (1920x1080) 38fps almıştım. Arkadaşın ayarları değişiktir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Bukadarmı kötü kart yav ? Herkes kötüledi.Bütçe buna yetti bunu aldık. Neyse tamam 20 fps alıyorum boşverin. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Daha sakin olun biraz, arkadaş 1280x1024'de oynamış işte. Ondan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Baştan söyliyecekti.
s_l_c_n Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 137 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışan - Öğrenci 30 Mart 2014 #42 Aynen. Silinen üye dedi: Baştan söyliyecekti. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014
O OceanWave Ziyaretçi 30 Mart 2014 #43 Şimdi girdim fraps açtım ve en son ayarda hepsi min 70 max 90 fps aldım bf3. Resim atamadım nasıl koyuyoruz bulamadım kusura bakmayın.Neyse ya uzatmayalım.
Şimdi girdim fraps açtım ve en son ayarda hepsi min 70 max 90 fps aldım bf3. Resim atamadım nasıl koyuyoruz bulamadım kusura bakmayın.Neyse ya uzatmayalım.
s_l_c_n Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 137 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışan - Öğrenci 30 Mart 2014 #44 Neyse boşverin konu bayağı uzadı
O OceanWave Ziyaretçi 30 Mart 2014 #45 Aynen karttan memnunum sonuçta gerisi hikaye s_l_c_n dedi: Neyse boşverin konu bayağı uzadı Genişletmek için tıkla...
Aynen karttan memnunum sonuçta gerisi hikaye s_l_c_n dedi: Neyse boşverin konu bayağı uzadı Genişletmek için tıkla...
s_l_c_n Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 137 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışan - Öğrenci 30 Mart 2014 #46 Hayırlısıyla kullan
P pusat57 Ziyaretçi 30 Mart 2014 #47 Silinen üye dedi: Aynen karttan memnunum sonuçta gerisi hikaye Genişletmek için tıkla... Gözün çok yükseklerde değilse memnun etmiyecek bir kart değil.
Silinen üye dedi: Aynen karttan memnunum sonuçta gerisi hikaye Genişletmek için tıkla... Gözün çok yükseklerde değilse memnun etmiyecek bir kart değil.
s_l_c_n Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 137 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışan - Öğrenci 30 Mart 2014 #49 Bende 7850 düşünüyordum İ5 işlemci ile sonradan amd sistem kurup ekran kartını biraz daha yükselttim
P pusat57 Ziyaretçi 30 Mart 2014 #50 Silinen üye dedi: Gözüm yükseklerdede bütçem aşağılarda. Genişletmek için tıkla... Çok daha iyileri senin olur inşaallah. Hayırlı geceler.
Silinen üye dedi: Gözüm yükseklerdede bütçem aşağılarda. Genişletmek için tıkla... Çok daha iyileri senin olur inşaallah. Hayırlı geceler.