R9 270 tabanlı sistem GTA 5 düşük FPS sorunu

umutcanince

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaslar benim sistem soyle ama GTA 5 te 30 FPS alıyorum neden acaba yardımlarınızı bekliyorum. CPU oyunu oynarken 45-46 derece. Ekran kartına ayrı bır sogutucu aldım oda 45-46 derce ki overclok ile 1150 MHz CPU hızı bellek hızı 6000 mhz.

İntel Q9650 4 cekirdek 3.00 ghz işlemci
ASUS R9 270 ekran kartı (overclok ile 1150 mhz CPU hızı 6000 mhz bellek hızı) Gpu Tweak 2
6 GB RAM 1333 MHZ
500 watt PSU
Asrock G41 MXE anakart.
Samsung 1366x768 monitor.
Sistem sogutmasında hıcbır sorun yok fanlar soyle 3x 12 cm fan 1x 14 cm fan ki bunlar. Akasanın viper fanları.
Ekran kartı sogutmasındada hicbir problem yok cunku sogutmayı degiştirdim Raijintek. Morpheus aldım onun uzerinde 12 cmlik tane fan var.
Sistem boyle siz r7 240'dan falan benim ekran kartından daha cok FPS alıyorsunuz lutfen cevaplarsanız sevınırım.
(Not=ekran kartının dvi'dan VGA'ya donusturucu olarak kullanıyorum. Eger sorun burdaysa HDMI'dan VGA'ya donusturucu alayım mı ?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar ben sizden monitor tavsiyesi istemedim ki ben sadece bu oyundan neden dusuk fps aldıgımı sordum alternatif olarakda sunu alsam fps artarmı dıye sordum cunku ben dvi dan vga ya donusturuyorum.
font-b-HDMI-b-font-Male-to-VGA-Female-Adapter-with-Chip-Black-for-font1.jpg
ayrıca benim ekran kartı Asus Msı ın afterburneri acılır mı ?
ve o videoyuda izledim sonuna kadar sunu soyleyeyim sence 1080p monitor ekran kartını daha zorlayıp fpsi dusurmeyecek mi ?
ekran kartının ıslemesı gereken alan artacak ve fps dusuk olucak.
Oyunun ayarlarınıda yaptım tam 1310 mb ekran kartını kullanıyor yani dusuk ayarlar oyuna girdiğimde size ekran resimi atayımda ayarları gorun.
@Recep Baltaş umarım yardımcı olur.

Arkadaslar ben sizden monitor tavsiyesi istemedim ki ben sadece bu oyundan neden dusuk fps aldıgımı sordum alternatif olarakda sunu alsam fps artarmı dıye sordum cunku ben dvi dan vga ya donusturuyorum.
Eki Görüntüle 101448
ayrıca benim ekran kartı Asus Msı ın afterburneri acılır mı ?
ve o videoyuda izledim sonuna kadar sunu soyleyeyim sence 1080p monitor ekran kartını daha zorlayıp fpsi dusurmeyecek mi ?
ekran kartının ıslemesı gereken alan artacak ve fps dusuk olucak.
Oyunun ayarlarınıda yaptım tam 1310 mb ekran kartını kullanıyor yani dusuk ayarlar oyuna girdiğimde size ekran resimi atayımda ayarları gorun.
@Recep Baltaş umarım yardımcı olur.
Kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz.

Ekran kartını niye zorlasın 1080p monitör, zaten GTA 5 için önerilen çözünürlük bu. Ayrıca sistemin bana göre yeterli değil. İşletim sistemin nedir?

Sizce Asus Gpu Tweak 2 de su ayarları yapsam ekran kartı yanar mı ?
Ekran Alıntısı.PNG

sogutucu ayrı calısıyor oda su sogutucudan
raijintek morpheus-4.jpg

fanlardan biri akasa nın 12 cm lik vperi digeride dandik akasa 83 cfm ufluyor digeri 40 cfm sogutucu sorun değil sadece yuksek fps istiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı