R9 270 Tam Performans Vermiyor

O işlemcinin r9 270 e darboğaz yapmaması imkansız gibi overclocklasan bile çok farketmez fx 4300 r9 270 le zar zor kullanılıyor gibi cpu kullanımı %70 civarı.Senin işlemcin fx 4300 den baya düşük mümkün olduğu kadar overclockla olmadı anakart ve işlemci değişirsin en ucuzundan bi h81 g3258 alsan bile gayet yeterli

Crysis 3 testini yaptım gayet iyi sizinlede paylaşmak için ss aldım nasıl paylaşa bilirim?

Kullandıgınız monitör kaç hz hocam ? Bu arada oyunu oynadıgınız çözünürlük işlemci açısından problem yaratmayacak bir çözünürlük. Bu yüzden güzel işlemci kullanım degerleri elde etmişsiniz. Ayarları biraz kısarak 40FPS ve üzerinde oynamanızı tavsiye ederim. Ben A8 6600K ile Crysis 3 oyununda dahili grafik birimi olmasına ragmen ve işlemcim Q6600'den daha iyi olmasına ragmen daha yüksek işlemci kullanım degerleri elde ettim. Tabi 1600x900 çözünürlükte oynuyordum.

Monitörüm LG Flatron L1960SR. 60 hz olduğunu biliyorum ama benim anlamadığım şuan ne yapmam gerek? Resident Evil Revelations 2' de mi sorun vardı acaba? Yada başka bir deyişle darboğaz yok mu?

Low ve high arasında devasa bir fps farkı yoksa işlemci darboğaza düşmüş oluyor, crysis 3'te low ve high performanslarına bak...

Bir alt mesajı yazan arkadaşı dogru söylemiş aslında. Bende ondan bahsettim çözünürlükte ayrı bir mesela. Hocam o işlemci o ekran kartına darbogaz yapar. Oyundan oyuna illaki değişiklikler olacaktır. Fakat oynanmaz seviyede değil. O yüzden bu sorunu kafanıza takmayın. Darbogaz dedigimiz olay işlemci ekran kartına yetişemedigi için düşük fps alırsınız demek. Fakat oyunları 40FPS ve üzeri ile oynuyorsanız problem yok demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…