R9 270 Tam Performans Vermiyor

Deep Cool S40 bu sogutucuya göre daha başarılı. Karşılaştırma için resmi üretici web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

www.coolermaster.com: Cooler Master: Hyper TX3 EVO

GAMMAXX S40 DEEPCOOL CPU Air Coolers

İkiside üzecek ürünler değil. S40, TX3 Evo ya göre biraz daha sessiz. Ayrıca S40 da dört ısı borusu bulunuyor. TX3 Evo da ise 3 ısı borusu var. TX3 Evo da 92mm fan bulunurken S40 da 120mm fan bulunuyor. Bu daha sessiz bir sogutucu ve daha fazla akımı demek.

ya beyler aynı sorun bende de var ama ekran kartıları farklı sistem şöyle hocam :

İşlemci: İntel Core 2 Quad Q6600 2.40 ghz
Anakart: Asus P5KPL-AM SE
Ram: 4 gb DDR2 800 mhz
Ekran Kartı: Asus Amd Radeon HD6670 1G GDDR5
PSU: 350W

beyler sistem boyle ama tam performans alamıyorum ve işlemcide 90 derecelere de cıkabılıyor acaba sorun işlemci sıcaklıgından olabılır mı ? ya da ıslemcıye overclock mu yapmam gerekıyor eger overclock yapacaksam yeni bir sogutucu almam gerek ve psu da yetıyor mu beyler oyuna da gırınce ekran kartı tam performans da vermıyor ekran kartının driverlarının yuklu oldugunu dusunuyorum sıtesınden bulamadım windows guncellemeden yukledım drıverları yardımcı olabılır mısınız ?

ya beyler aynı sorun bende de var ama ekran kartıları farklı sistem şöyle hocam :

İşlemci: İntel Core 2 Quad Q6600 2.40 ghz
Anakart: Asus P5KPL-AM SE
Ram: 4 gb DDR2 800 mhz
Ekran Kartı: Asus Amd Radeon HD6670 1G GDDR5
PSU: 350W

beyler sistem boyle ama tam performans alamıyorum ve işlemcide 90 derecelere de cıkabılıyor acaba sorun işlemci sıcaklıgından olabılır mı ? ya da ıslemcıye overclock mu yapmam gerekıyor eger overclock yapacaksam yeni bir sogutucu almam gerek ve psu da yetıyor mu beyler oyuna da gırınce ekran kartı tam performans da vermıyor ekran kartının driverlarının yuklu oldugunu dusunuyorum sıtesınden bulamadım windows guncellemeden yukledım drıverları yardımcı olabılır mısınız ?
Eski konuları üste çıkarmak yerine yeni konu açsaydınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı