R9 270 Tam Performans Vermiyor

160gb harddisk mi kaldı? Tarihi eser, bence yeni bir HDD almanızın zamanı gelmiş.
Peki yeni harddisk bu fps kayıplarını önleyecek midir? Bu arada haklısınız ama 500 gb harddisk'im yandı o yüzden geçici olarak bunu kullanmaya başladık.

Peki yeni harddisk bu fps kayıplarını önleyecek midir? Bu arada haklısınız ama 500 gb harddisk'im yandı o yüzden geçici olarak bunu kullanmaya başladık.
Bir bilgisayar en düşük bileşeni kadar hızlıdır ve hız konusunda harddiskin rolü büyüktür. Oyundaki kasmaların önüne geçecektir hatta Ssd ile çok daha iyi performnslar alabilirsiniz ama depolama alanı için ve bütçenizde az ise 1tb Hdd almanızı öneririm. www.hepsiburada.com: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM Sata 3.0 64Mb Sabit Disk Fiyatı Bunu alabilirsiniz.

Tavsiyeniz ve yorumlarınız için teşekür ederim. Biraz araştımam gerek sağolun tekrardan.

SSD+HDD alırsan buda donmayı engeller tabi, sistemi SSD'ye kurarsın oyunlarıda HDD'ye kurarsın, eğer şuanki harddiskinde bad sector varsa (ki illaki vardır her formattan sonra bölümler ölüyor) oda oyunlarda donma etkisi yapar...

Bu videoya göz atmanı tavsiye ederim. Q6600, Hd 7950 ile darboğaz yapmıyor. Bilmeyenler her işe karışmasın. Tabi kide overclock yapılmış hali.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Paylaştıgınız son ekran görüntülerinde bariz darbogaz var hocam. İşlemci degerleri o seviyedeyken ekran kartının en az %95 civarı olması gerekiyor ki ekran kartından verim alabilesiniz. Gördügüm kadarıyla 30 FPS nin üzerinde oynuyorsunuz buda akıcı bir oyun deneyimi demek. İnsanların söylediklerine pek aldırış etmeyin kralı gelsede fark etmez işlemciniz stok hızda iken o ekran kartı ile darbogaz yaşar. OC ile iyi bir halebilir fakat genede kaçınılmazdır.

Şöyle örneklemek istiyorum. Benim kendi kullandıgım işlemcim A8 6600K. 4 çekirdekli 4.2 GHZ hızında çalışan mimarisi bir senelik bir işlemci yeni sayılabilir. Benim işlemcim Q6600 ü neredeyse katlıyor. Ve benim işlemcime takabilecegim maksimum ekran kartı R9 270, R9 270X. Bu yüzden işlemcinizi iyi bir şekilde OC etsenizde darbogaz kaçınılmaz fakat OC ile FPS degerlerinizi arttırabilirsiniz. Ekran kartınızı biraz daha verimli kullanırsınız. İnternete dolaşan videolara felan bakmayın bizzat birinci agızdan söylüyorum bunu.

Siz şuan herşeyi bir kenara itip var olan sisteminizle mutlu olmaya çalışın. Mutlu edecek bir sistem zaten. Şuan hedefiniz belli. Bütçenizin el verdigi bir işlemci sogutucusu alıp dibine kadar hız aşırtma yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…