R9 270x COD Adwanced Warfare ve Assasin's Creed Unity Performansı nasıldır ?

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 640
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben CanFakedead. Malumunuz COD Adwanced Warfare ve Assasin's Creed Unity sistem gereksinimleri yayınlandı. Sizce bu sistemle daha kaç yıl oyunları high'da oynayabilirim ve bu 2 oyunu hangi ayarlarda açabilirim.

Sistem Özelliklerim :

• i7 3770 3.4 GHZ
  • ASUS R9 270x TOP EDITION Ekran kartı
  • 8 GB Ram
  • ECS H612MV Anakart
  • 1280x1024 Kare Monitör

Sistemim bu şekilde. Bu 2 oyunda verebileceği performansı merak ediyorum. Siz Technopat okuyucularının da düşüncelerini merakla bekliyorum. Herkese iyi sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Unity Sistem Gereksinimlerine bakarsak sistem düşük. COD a bakarsak sistemin gayet iyi pcn 1,5 yıl oyunları high da açar gibi.

Sistemin iyi. Monitörünün çözünürlüğü düşük onu yenilemeni tavsiye ederim. Monitörünü yenilediğin zaman çok yüksek grafikli oyunlar hariç 1.5 - 2 yıl yüksek ayarlarda Full HD olarak oynayabilirsin oyunları bence. Ondan sonraki 3 yıl daha değişik ayarlarda bir şekilde 30 FPS üstü alırsın o ekran kartıyla.

O halde 3 yıl sonra yeni karta geçebilirim.. Teşekkürler bilgi için. Peki bu saydığım oyunları hangi ayarlarda oynayabilirim ?

O halde 3 yıl sonra yeni karta geçebilirim.. Teşekkürler bilgi için. Peki bu saydığım oyunları hangi ayarlarda oynayabilirim ?

CoD'u yüksek ayarlarda (high veya ultra) oynarsın. Unity'nin açıklanan sistem gereksinimleri bana pek gerçekçi gelmedi ama onu da Orta - Yüksek arası oynarsın gibi geliyor. Tabi bunların tahmini olduğunu söyleyeyim.

Tahminimce, Assasin's Creed Unity ve COD: Advanced Warfare'ı, Full HD çözünürlükte Low-Medium arası oynarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı