R9 270X devil için 400W PSU yeter mi?

Hocam yeterli değil. 600W bir PSU almanı tavsiye ederim 500 W ile arasında fazla fiyat farkı yok.

Hızlıcevap olarak her konuya hızlıca cevap vermeye çalışıyoruz. Eğer bir kusurumuz olursa kusurabakmayın. Eğer yorumumuz işinize yararsa beğenmeyi unutmayın :).

R9 270X için 400W yeterli olmaz. Ancak 600W veya 650W alırsanız yetecektir. R9 270X devil almak yerine aynı fiyata ekran kartları önerebilirim.

.

.

.

Sizi bu ekran kartlarını almaya zorlamıyorum. Sadece tavsiyede bulundum :D.

n11.com'dan HIGH POWER HPE-600BR-A12S 600W 85+ BR 12cm FANLI POWER SUPPLY EC seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Sizin için yeterli olacaktır.

Hızlıcevap olarak her konuya hızlıca cevap vermeye çalışıyoruz. Eğer bir kusurumuz olursa kusurabakmayın. Eğer yorumumuz işinize yararsa beğenmeyi unutmayın :).

R9 270X için 400W yeterli olmaz. Ancak 600W veya 650W alırsanız yetecektir. R9 270X devil almak yerine aynı fiyata ekran kartları önerebilirim.

.

.

.

Sizi bu ekran kartlarını almaya zorlamıyorum. Sadece tavsiyede bulundum :D.

O kadar param yok 2. el ekran kartı alacağım R7 360 almayı planlıyorum 2. el olarak bütçem bu kadarına yetiyor o R7 360 için 400W yeterli midir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı