Arkadaşlar bu sistem güzel midir? Daha önce bir çok konu açtım arkadaşlar. Yarın sipariş vereceğim. Zaten Recep ve Ali abilere bile danıştım siz toplayabilir misiniz gibi. Artık bilgisayar toplama hakkında son konum sanırım
Arkadaşlar son kararım şu PC. Toplam 1786 TL tutuyor. Özellikle ileriye dönük olması için böyle bir ekran kartı seçtim. Sistem uyumlu mudur? Ayrıca iyi performans alır mıyım ne diyorsunuz? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Kasanı abartmışsın. Bütçeyi rahatlatmak istiyorsan, Thermaltake Versa II öneririm. Görüntüsüde önemli benim için dersen, Zalman Z3 Plus kasayı ve Zalman 500 w le güç kaynağını al.
Kasanı abartmışsın. Bütçeyi rahatlatmak istiyorsan, Thermaltake Versa II öneririm. Görüntüsüde önemli benim için dersen, Zalman Z3 Plus kasayı ve Zalman 500 w le güç kaynağını al.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Oyun testlerini bekliyoruz. Soğutucuyu keşke hyper t4 ile değişseydiniz. 12 tl fark var sadece. Hdd'yi de seagate seçseydiniz 9 tl fark var.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Oyun testlerini bekliyoruz. Soğutucuyu keşke hyper t4 ile değişseydiniz. 12 tl fark var sadece. Hdd'yi de seagate seçseydiniz 9 tl fark var.
Sistem sipariş verilmiş ancak öneride bulunsaydım da yalnızca işlemci soğutucusu için 30 TL kadar bütçe artırımı yapılarak Hyper 212X falan alınmasını tavsiye ederdim. Zira G3258 alan birisi mutlaka OC yapacaktır diye tahmin ediyorum.
Ancak şuan elinizde olan soğutucu da işinizi görür hiç merak etmeyin.