R9 270X FurMark testi sonuçları normal mi?

gemerekliaslan

Decapat
Daha fazla  
R9 270X kullanıyorum. Çözünürlük 1080p MSAA kapalı şekilde 10 dk lık bir test yaptım. Sizce değerler normal mi? (termal macun olarak Dark Freezer var.)

Dosya Ekleri

• IMG_20210526_000354.jpg
    IMG_20210526_000354.jpg
    431,4 KB · Görüntüleme: 123
R9 270X kullanıyorum. Çözünürlük 1080p MSAA kapalı şekilde 10 dk lık bir test yaptım. Sizce değerler normal mi? (termal macun olarak Dark Freezer var.)

85 derece bir tık fazla gibi geldi 80 derece olabilirmiş kasanızın hava akışı iyi değilse bir adet fan ekran kartının alt kısmına yerleştirebilirsiniz.

85 derece bir tık fazla gibi geldi 80 derece olabilirmiş kasanızın hava akışı iyi değilse bir adet fan ekran kartının alt kısmına yerleştirebilirsiniz.

PSU da yer kalmadığından kasa fanlarını geçici olarak söktüm 3 tane kasa fani boşta duruyor şu an. Ekran karti ile fanlari ayni kanaldan beslemek istemedim.(2x6 pin kablo gerekiyordu birini Molex'lerden aldım.) Sizce fanları nereye bağlayabilirim. Yeni PSU alınır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı