Kapalı R9 270X - FX 6300 sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar buradan alacağım diye bana ulaşıp sonradan cevap vermeyenler var. Ciddiyetsiz kişiler sormasın. Zaman kaybı oluyor.

Arkadaşlar buradan alacağım diye bana ulaşıp sonradan cevap vermeyenler var. Ciddiyetsiz kişiler sormasın. Zaman kaybı oluyor.
Eğer beni kastediyosan seni sonsuza kadar beklemek zorunda değilim. buldum istediğim şeyi.

Konuşmaları yanlış okumadıysam ekran kartını ayrı satma imkanın var sanırım, fiyatı nedir acaba ? İstnabulda oturuyorum ama alım işi sıkıntı olmaz.

Konuşmaları yanlış okumadıysam ekran kartını ayrı satma imkanın var sanırım, fiyatı nedir acaba ? İstnabulda oturuyorum ama alım işi sıkıntı olmaz.
375 son fiyattır.

Parça satışları işlemci + anakart ve RAM dual kit şeklinde olacaktır. Ayrı satılamaz.

375 son fiyattır.

Parça satışları işlemci + anakart ve RAM dual kit şeklinde olacaktır. Ayrı satılamaz.
Fiyatı oldukça iyi şuan elimde para yok, bazı sebeplerden dolayı birikmişi harcamak durumunda kaldım biraz para geçerse elime eğer satmamış ise size ulaşıcam. İlginiz için teşekkürler iyi satışlar.

Kasa, güç kaynağı ve HDD hariç satışlar devam ediyor.
Anakart + işlemci 475 TL (9 ay garanti devam)
Ekran kartı 375 TL
RAM 275 TL
Konu ve fiyatlar güncel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı