R9 270x GTA 5 görüntü pixelleşme sorunu

politika2222

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2015
Mesajlar
125
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, sizin çekmiş olduğunuz bu videoda ayarları çok yükseğe aldığınızda sizde ekranın sağ aşağısında olan adres göstergesinin yanlarında ve arkasında pixelleşme sorunu bende de olmakta. Ekran kartım Saphire R9 270x. Ayarları en yükseğe aldığımda ekranın sağ aşağısında belli bir karede ciddi bir pixelleşme olmakta. Ne yapılabilir ve sorun nedir acaba ?


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Attığın videoda her hangi bi pixselleşme görmedim sen yaşadığın sorunla ilgili bi foto at yardımcı olurlar sana.
İyi bakarsan göreceksin ve facebook sayfasında bu sorunla ilgili sosyalde konumuz var dediler ancak konuyu bulamadım ben.

Attığın videoda her hangi bi pixselleşme görmedim sen yaşadığın sorunla ilgili bi foto at yardımcı olurlar sana.
11:23 den sonra araba ile sağ tarafa doğru baktığında özellikle net belli oluyor bende bu daha fazla oluyor pixel leşme değilde karıncalanma gibi .
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    118,8 KB · Görüntüleme: 421
Post Fx'i high yaparak çözmüş bi arkadaş dene istersen.
Aynen usta post fx ve bir ayarı daha very high dan high düşürünce düzeliyor ama bu neden oluyor ben daha çok onu merak ediyorum ekran kartıylamı ilgili oyundamı problem var ?

Monitörün kaç ms-hz, hangi çözünürlükte oynuyosun ?
60 Hz 1280x1024 de oynuyorum.
 
Olabilir bazı kartlara zaafı var galiba :) Diğer oyunlarda böyle bi sıkıntı yoksa sıkıntı yok aç ayarı oyna fazla araştırma yapmadım ama AMD kullanan biride değilim galiba bu kartla Gta 5 arasında ufak bi sıkıntı yada şans. Bu arada bu sıkıntı R9 270x'lerin tamamında varmış heralde sana özel değil için rahat olsun ve son bişey daha karttaki Post Fx ayarlarının default olarak gta 5 gereksinimini karşılayamamasından olabilir elle değiştirince bu sorun düzeliyo AMD driver konusunda biraz kötü.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı