R9 270X Hala Alınır mı ?

30 TL daha verip Rx 460 almak mantıklı, yeni nesilde üstelik ama sanmıyorum R9 270x'ten daha fazla performans alabileceğimi. Yerimde olsanız yeni nesil bi kart mı alırsınız yoksa daha fazla performans mı veren ? (Performanstan kastım 10-15 fps civarı)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun R9 270x perfromasına

Alınmaz bebce çünkü sapphire r9 270x 4gb ekran kartı fiyatı=940 civarı vatanda onun yerine sapphire rx470 8gb ekran kartı fiyatı=1030 felan onu alsan daha iyi

Alınmaz bebce çünkü sapphire r9 270x 4gb ekran kartı fiyatı=940 civarı vatanda onun yerine sapphire rx470 8gb ekran kartı fiyatı=1030 felan onu alsan daha iyi
Vatan fiyatlarını geç. Vatandan parça alınmaz.

2014 yılında çıkmış bir kart sonuçta her ne kadar iyi performans verse de Sapphire R9 270 Dual-X OC 2 GB modeli Vatan Bilgisayar'da 576 TL. Eski nesil diye almamazlık yapmalı mıyım ?

Buyrun linki; Sapphire R9 270 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Bütçe ne kadar? Bence şu anda ne RX 460 ne GTX 1050 Ti ne de o civarda performans veren ekran kartı alınmaz çünkü fiyatlarını hak etmiyorlar. Ben senin yerinde olsam gerekirse birkaç ay geç alırım ama RX 470 alırım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı