İyi günler. Bende muadil PS4 kolu var ama FC24'te direkt olarak algılanmadığı için X360CE ile giriyorum ama ana menüde çift atlıyor, çözümü nedir?
Oyunum epic üzerindenFC24 için herhangi bir ek uygulamaya gerek yok Steam üzerinden oyunu çalıştırıp direkt kolunuzla oynayabilirsiniz.
Yanlış anlamadıysam bilgisayar üzerinden oynuyorsunuz. Ben de aynı sorun bilgisayarda xbox gamepass üzerinde bir oyun oynarken olmuştu. Steam ayarlarından kontrolcü kısmına gidip kontrolcü girdisini kapatınca düzelmişti. Sen de bir dene istiyorsan dediğimi.İyi günler. Bende muadil PS4 kolu var ama FC24'te direkt olarak algılanmadığı için X360CE ile giriyorum ama ana menüde çift atlıyor, çözümü nedir?
olmuyorYanlış anlamadıysam bilgisayar üzerinden oynuyorsunuz. Ben de aynı sorun bilgisayarda xbox gamepass üzerinde bir oyun oynarken olmuştu. Steam ayarlarından kontrolcü kısmına gidip kontrolcü girdisini kapatınca düzelmişti. Sen de bir dene istiyorsan dediğimi.
Steamı kapatmayı da dene bi istersen. O da olmazsa aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.olmuyor
Oyunum Epic üzerinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.