R9 270X nasıldır?

Değişmeli miyim?

• Evet

Oy: 9 69,2%
  • Hayır

Oy: 4 30,8%

• Oy verenlerin toplamı
    13
Daha fazla  
Elimde GTX 750 TI var, R9 270X ile kafa kafaya takas teklifi aldım. Sizce 270X nasıldır, değişmeye değer mi? Performansta nasıl artış olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 270X 750 Ti'dan 1.5 kat daha performanslı ancak 3 kat daha verimsiz. Kafa kafaya takas güç kaynağınız yeterli ise sizin lehinize olacaktır. Kart yükteyken 80 dereceyi geçmiyorsa takas edin gitsin.

Güç kaynağınız nedir bilmiyorum fakat diğer donanımlarınız imzanızda yazan gibi ise ve r9 270x için 180W TDP değeri olduğunu göz önünde bulundurursak, kafa kafaya değiştirdiğiniz durumda kartla ilgili bir problem olmadığını varsayarsak oyunlarda daha yüksek fps değeri alacağınız aşikar. Ancak r9 270X, GTX 750 TI' dan tam 3 kat daha fazla güç tüketecek bunu da hatırlatmakta yarar var. En aşağı 500W gücünde bir sağlıklı güç kaynağına ihtiyacınız var.

Güç kaynağınız nedir bilmiyorum fakat diğer donanımlarınız imzanızda yazan gibi ise ve r9 270x için 180W TDP değeri olduğunu göz önünde bulundurursak, kafa kafaya değiştirdiğiniz durumda kartla ilgili bir problem olmadığını varsayarsak oyunlarda daha yüksek fps değeri alacağınız aşikar. Ancak r9 270X, GTX 750 TI' dan tam 3 kat daha fazla güç tüketecek bunu da hatırlatmakta yarar var. En aşağı 500W gücünde bir sağlıklı güç kaynağına ihtiyacınız var.
Usta helal olsun... Cidden çok güzel anlattın. :D:D Güç kaynağım işimi görür. Peki kartı denerken nelere bakıyım? Neyi test ediyim? Oyun olarak NFS PAYBACK düşünüyorum...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı