R9 270X nasıldır?

Değişmeli miyim?

• Evet

Oy: 9 69,2%
  • Hayır

Oy: 4 30,8%

• Oy verenlerin toplamı
    13
Usta helal olsun... Cidden çok güzel anlattın. :D:D Güç kaynağım işimi görür. Peki kartı denerken nelere bakıyım? Neyi test ediyim? Oyun olarak NFS PAYBACK düşünüyorum...

:) Yardımcı olduysa ne mutlu. Aida64 ile boştaki sıcaklığına, Furmark ile ekran kartının stres altındayken çıkacağı maksimum sıcaklığa ve Passmark ile alacağınız grafik puanına bakabilirsiniz. Passmark programının web sitesinde sunduğu değere yakın bir değerse sorun yok. İşlemciniz ve ekran kartınızın olması gereken uyum çerçevesinde vermesi gereken muhtemel fps değerleri hakkında üç aşağı beş yukarı fikir sahibi olmak için Google arama motoru üzerinden " İ3 4130 with r9 270x" ya da buna benzer aramalar yaparak oyunlar üzerinde ne tür etkileşimler, fps değerleri almanız gerektiğini görebilirsiniz.

Yukarıda yazılanlar ekran kartının performans ve yazılım odaklı alışılagelmiş, rutin kontrolleri. Bunun yanı sıra ekran kartının fiziksel anlamda, kozmetik açıdan ne durumda olduğuna da iyi bakın. DVI, HDMI vs girişleri sağlam mı, tam çalışıyor mu teyit edin. Ekran kartının daha önce herhangi bir tamirat görüp görmediğini sorduktan sonra kartın arkasına bakarak lehimlerini ve kartın kendi plakasını kontrol edin. Kartta herhangi bir sonradan lehimleme ya da lehim noktalarının herhangi birinde havyadan ya da başka harici bir sıcaklıktan ötürü oluşması muhtemel iz görebilirseniz bunlara dikkat edin.

Tamamdır.
Arkadaşlar anca girebildim Tecnopat' a. Kartı aldım performansta fark olmadı, neredeyse aynı. Sadece çift fandan dolayı sıcaklık farkı oldu. Oda 5, 10 derece falan. Görünüş olarak sisteme tam oturdu ama kasama sığmadı. Kasayı kesmek zorunda kaldım. Görünüşe dikkat ettiğim için gözüme çok kötü duruyor. 150 lira bütçem var. 150 liraya kasa önerebilir misiniz? Dikkat çekici bi kasa olursa sevinirim. Şu anki kasam;
56e2cd8fed461e012dbfb6aed4385c38.jpeg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı