R9 270X Sistem Yenileme

sonerekinci

Hectopat
Yer
İstanbul Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Herkese merhaba şuan kullanmakta olduğum sistemim miladı doldu ve yenilemek istiyorum şuan kullandığım sistem ;
ana kart: asus m5a97 le r2.0
işlemci: amd fx 8350
Ekran kartı: r9 270x
Ram: Corsair 8gb 2x4 vengeance ddr3 160 mhz cl9
Kasa: thermaltake element 700 watt
Ssd: samsung 250 evo
Hdd: 1 tb
Ben ekran kartım ana kartım ve kasamdan memnun değilim. Arada kapanma sorunu oluyor fps full grafiklerde yetersiz değiştirmek istediğim parçalar ekran kartı ana kart ram ve kasa
Ekran kartı olarak: nvdia 970 serisi yada gtx 780 ti serisi düşünüyorum.
Kasa: Cooler master haf 912 advance gx 80 plus 750 watt
Ana kart: Msı 970a gaming
Ram: 2x8 cl9 bu sisteme uygun bir ram düşünüyorum
Sizinde önerilerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Bence anakart ve RAM yeterli. Güç kaynağınız yetmiyorsa kapanma sorunu olabilir.
Bazı oyunlarda pc kapanıyor power tuşuna bastığımda hiçbir şekilde açılmıyor ancak güç kablosunu çıkarmam gerek ve anakartın üzerindeki ışığın sönmesini beklemem gerekiyor yani tamamen bilgisayarın elektrikten arındırılmış olması lazım açılması için.

RAM ve anakart gayet yeterli. Kasa ve ekran kartı değiştir. Sanırım içindeki PSU sorun çıkarıyor. Hatta bana kalırsa, kasayı değiştir ve gerisini elleme. R9 270X gayet yeterli bir kart şu anda.
PSU 12V kanalından kaç W güç veriyor?

RAM ve anakart gayet yeterli. Kasa ve ekran kartı değiştir. Sanırım içindeki PSU sorun çıkarıyor. Hatta bana kalırsa, kasayı değiştir ve gerisini elleme. R9 270X gayet yeterli bir kart şu anda.
Banada psu sorunlu gibi geliyo ama ana kart yeterlimi bilmiyorum ve 270x crysis bf4 gibi oyunları malesef ultrada açamıyor açsa bile fazlasıyla kasıyor. Sizlerin önericeği kasa ve ekran kartı varmıdır.

Öncelikle kasanızın içindeki PSU 12V kanalından kaç W verdiğini yazarsanız iyi olur. İlla ultra şart değil ya. High oynarsın. Şunu da belirteyim, Crysis 3 oyununda en iyi kartlar bile zorlanıyor. Normal yani. BF4'ü ise, GTX750 Tİ bile ultrada açıyor. R9 270X anasını ağlatır. Sistemde bir sorun var. PSU yüksek ihtimal.

Yav fazladan RAM aldırtarak ne yaptırmaya çalışıyorsun acaba? Sorun sistemde değil. Sistem gayet iyi. Miladını filan da doldurmadı. PSU ya da başka bir bileşen sorunlu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı