R9 270X sistemi zorlayacak oyun tavsiyesi

PCKurdu1903

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Merhabalar,

FX 6350 ve Asus R9 270X tabanlı bir sisteme sahibim. Sistemi 10 gün önce aldım, denediğim oyunların hepsini en az 70 fps ile oynadım. Ben biraz oyun açısından geride kaldım galiba, çevreme de sorayım diyorum herkes GTA, CS, NFS Most Wanted falan öneriyor.

Ben sizlerden hem gelişmiş, hem zevkli, hem üst düzey hem de sistemime yakışır oyun tavsiyeleri istiyorum. Macera, Aksiyon, Gerilim, Spor, Yarış farketmeksizin her kategoriden oyun önerisi istiyorum. Birde BF4 gibi 25 GB olmayan bir oyun istiyorum.

BF4'ü neden 25 gb diye dışlıyorsun? Şu anda oynayabileceğin en iyi FPS oyunu BF4. Ayrıca boyuta bakarsan Titanfall da 40 gb.

Watchdogs alma bence, parana yazık.

Hocam BF4'ü dışladığım falan yok hatta şuan origin hesabımda mevcut. Fakat şöyle bir durum var, bu ay ki AKK sınırını aştığım için indirmiyorum ay başında indireceğim. Ay başına kadar oynayabileceğim boyutu yüksek olmayan oyun kastettim orada.

Hocam BF4'ü dışladığım falan yok hatta şuan origin hesabımda mevcut. Fakat şöyle bir durum var, bu ay ki AKK sınırını aştığım için indirmiyorum ay başında indireceğim. Ay başına kadar oynayabileceğim boyutu yüksek olmayan oyun kastettim orada.

Bence tam tersine, AKK dolduysa bu ay indir. Nasılsa dolmuş, indirdiğin miktar farketmez. Yavaş iner diyorsan da, geceden falan indirmeyi başlat, sabaha indirsin oyunları. Bir sonraki ayda AKK hemen dolmamış olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı