R9 270X ve GTX 1050 Ti

Makaleler
1
Daha fazla  
Sapphire R9 270X kartım var.

YouTube'da hiç 1050ti ile kıyaslama videosu görmedim. 1060 için bütçe çok dar. Kendimi zorlamak istemiyorum. Kendi kartımı satıp GTX 1050ti alsam nasıl olur?
Kartı satmamın esas nedeni garantisinin bitmesi ve elimde patlamasını istemiyor olmamdır.

Yoksa performans konusunda beni üzmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire R9 270X kartım var.

YouTube'da hiç 1050ti ile kıyaslama videosu görmedim. 1060 için bütçe çok dar. Kendimi zorlamak istemiyorum. Kendi kartımı satıp GTX 1050ti alsam nasıl olur?
Kartı satmamın esas nedeni garantisinin bitmesi ve elimde patlamasını istemiyor olmamdır.

Yoksa performans konusunda beni üzmüyor.
Rx 560 4 GB alabilirsiniz. Stokları beklerseniz değecek olan ekran kartı Rx 570 alabilirsiniz. Büyük performans farkı olacaktır.

O kart çok sağlamdır. 3 sene kullandım o kartı, oynamadığım oyun kalmadı. Tek sorunu 2 GB VRAM olmasıydı. Shader olarak güç olarak her türlü RX 560'ı geçer. Onu satacaksanız en azından GTX 1060 veya 570, 580 gibi kartlar için satın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı