R9 270X'li Sistem

• Konuyu başlatan Slayer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 3.577
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gösterdiğin kasada psu yok :)

Al sana 80+ sertifikali takilip sokulebilen moduler PSU. :) Sistem tavsiyeleri bolumuden buldum. :) RS-620 SILENT PRO M2 80PLUS 620W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynakları ve Bilgisayar Power Modelleri - Vatan Bilgisayar

Umarim butcene dosttur.

- - - Güncellendi - - -

AMD uyumlu anakartlarda AMD RAM gerekli değildir.

Intel SPD destekli bir teknoloji kullaniyor. Amd anakartlarda bellek hizlari gercek degerinden daha dusuyormus. O yuzden boyle bir sey yazdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel işlemcilerle birlikte kullanılan anakartlarda RAM hızı, XMP profilleri sayesinde gerçek değerlerinde çalıştırılabiliyor. Hatırladığıma göre AMD'de bu şekilde profiller bulunmuyor. Değerleri elle girmesi gerekecek.

Intel işlemcilerle birlikte kullanılan anakartlarda RAM hızı, XMP profilleri sayesinde gerçek değerlerinde çalıştırılabiliyor. Hatırladığıma göre AMD'de bu şekilde profiller bulunmuyor. Değerleri elle girmesi gerekecek.

Peki Gamebook'umda yapabilimiyim? (GX70-MSI) Nasil yapiliyor?

hacistar sen deştin geçtin bütçeyı valla :) kasaya en fazla 350 tl verebilirim :D

Bu arada sorunuzu yeni gördüm. Kasa seçimi güzel. Güç kaynağı 12V kanalından 504W güç sağlayabiliyor. Bütçe de bayağı aşıldı. Acaba R9 290 ekran kartı koyulabilir mi diye düşünmüyor değilim.

r9 290 da işin içine girdiyse tamamdır :D
kasa corsair 200r 550w mi seçeyim asgard 382 600w mi ?

- - - Güncellendi - - -

r9 290 1350 1400 müş hiç ortaya atmayalım r9 290nı :D :D

Corsair daha iyi. Bu arada hacistar'ın sorusuna gelirsek, böyle bir şey yapmanıza gerek olduğunu zannetmiyorum.

Tmm ozaman sistem hazırlandı bütün soru işaretleri ortadan kalktı :D

Tmm ozaman sistem hazırlandı bütün soru işaretleri ortadan kalktı :D

Benim gibi sessizlik hastasiysan o kasa senin icin bicilmis kaftandi. :D Bir de bu dolar kuruna bu fiyattan sistem toplamak cok zoorr.. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı