H1Z1, PUBG, DayZ tarzı oyunlarda ana menüde hiç bir sıkıntı yok ama oyuna bağlandığım zaman donuyor disk %100 oluyor FPS 1 düşüyor. Oyuna giriyor FPS düşük oluyor yada hiç girmiyor giriş ekranında öyle donmuş şekilde duruyor.
Başka hiç bir oyunda sıkıntım yok. Rainbow, CsGo, GTA gibi oyunlarda FPS sıkıntım olmuyor donmada olmuyor. Ama bu tarz oyunlarda özellikle girişlerde çok fazla takılmalar FPS düşüşleri oluyor bunun sebebi nedir acaba ? Sorunum Disk'den olabilir mi ?
Sistemi 2 yıl önce aldım
Başka hiç bir oyunda sıkıntım yok. Rainbow, CsGo, GTA gibi oyunlarda FPS sıkıntım olmuyor donmada olmuyor. Ama bu tarz oyunlarda özellikle girişlerde çok fazla takılmalar FPS düşüşleri oluyor bunun sebebi nedir acaba ? Sorunum Disk'den olabilir mi ?
Sistemi 2 yıl önce aldım
- Anakart : GA-H97M-HD3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar
- Ekran Kartı :R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
- İşlemci : İntel Core i5 4440 Soket 1150 3.1Ghz 6Mb Cache 22Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar
- RAM: Gskill 4Gb Ripjaws Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
- Kasa : Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Son düzenleyen: Moderatör: