R9 280 Dual-X Oyunlarda Kasma Sorunu

HeLLForce

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2014
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
AMD ekran kartı aldığımdan beri sorunları bitmiyor. 650TL verip alıyorum kartı ama minecraft kasıyor. GTA IV kasıyor, SLEEPİNG DOGS kasıyor, ETS2 kasıyor, WATCH DOGS kasıyor, SAİNTS ROW IV kasıyor. Anlıyacağınız bıktım ben oyun oynamak için almıştım ama şimdi hiçbir oyunu ultra ayarlarda oynayamıyorum.

Çözünürlük : 1920x1080
Ekran Kartı : R9 280 Dual-X
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280 ile oyunları ultrada oynayamamanız çok saçma bence ya kartta sorun var yada sürücüde. Sistemin resmini atabilirmisiz.
 
Gta 4 ne kadar optimize özürlü olursa olsun o kartım ultra oynatması lazım. Sizin dediğiniz mantığa göre gtx 980'inde ultrada oynatmaması lazım.
 
İlk kartım AMD idi pek oyun oynamazdım ama oynadığımdada tat alamazdım kasma vs. Dedim iyi bir ley alıyım bu sefer aslında AMD almayacaktım nasıl olduysa yine AMD aldım Pişmanım.

Yeni bir sistem toplayacağım. Bu sefer kesin başka marka alacağım. Msi nvidia vs. Aslında bu sefer Smart Tv alacağım ama oyunlarda vs sorun yaşarmıyım ki diye şüphedeyim
 
@Silinen üye şuan daha almadım.
Şuan parçalara bakıyorum. Güzel bi şey bulursam alacağım hemen ama şöyle düşündüm ben. Güzel bi ekran kartı alacağım diğer parçalarıda öyle vs. Kablosuz klavye mouse birde monitör olarak smart tv lere bakıyorum smart tv olmasada 42 inçlik vs. Birşeyler bakıyorum sizce normal monitör mü yoksa tv mi?
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı