R9 280 HDMI sinyali yok hatası

Scarheart

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2. El bir ekran kartı aldım. R9 280 modeli. Aldığım yerde denedik. Test yaptık çalışıyordu. Kendi masama taktım. Monitör gelmiyor bir türlü. HDMI 1 sinyal yok hatası veriyor. Aynı kabloyla laptabu bağladım. Ekranı yansıdı. Ama kasa gelmiyor. Kabloları çıkar tak hepsini yaptım. Başka ne yapmam gerekiyor anlamadım.

Yarın hocam isterseniz bir sorun hangi kablo ile denemiş. Belki HDMI çıkışıda arısalı olabilir.
Satın aldığım kişi bununla kullanıyormuş. Şimdi bilgisayarcıya gidip girişlerini kontrol ettirecem.
Bilgisayarcıda ekran kartını kontrol ettirdim. HDMI çalışıyor. Benim kendi kablomda çalışıyor. Laptopla yansıtma yaptığımda da sorun yok. Ama kasadan görüntü gelmiyor. Display kablosu aldım. Ondan da görüntü gelmiyordu.
Arkadaşlar kasayı bilgisayarcıya götürdük. Ramleri temizledi. Sorun çözüldü. Para da almadı. Yoruldugumuzla kaldık. 🙄

Dosya Ekleri

• IMG-20211229-WA0000.jpg
    IMG-20211229-WA0000.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Sorununuzun çözüldüğü için sevindim.
Sorun çözüldü diye seviniyordum bu sefer de ekran kartı fanı dönmüyor. Rust oyununa gireyim dedim. Bilgisayar kendini kapattı. 2 kez olunca kasayı açtım. Ekran kartı yanıyor. Fanlar dönmüyor. Biryerden açmak mı lazım acaba?

Sorun çözüldü diye seviniyordum bu sefer de ekran kartı fanı dönmüyor. Rust oyununa gireyim dedim. Bilgisayar kendini kapattı. 2 kez olunca kasayı açtım. Ekran kartı yanıyor. Fanlar dönmüyor. Biryerden açmak mı lazım acaba?

MSI Afterburner ile manuel olarak çalıştırabiliyor musunuz kontrol edin bir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı