Berkay Kalkan
Kilopat
Bence 1060'a yakın ama daha az olur. Gerçe burası Türkiye hiçbir şey belli olmuyor.Peki tahminen rx 480 özel soğutmalıların fiyatı ne olabilir. Onlarda 1060 fiyatındamı olur yoksa yine 1000 - 1100 tl bandındamı ?
Bence 1060'a yakın ama daha az olur. Gerçe burası Türkiye hiçbir şey belli olmuyor.Peki tahminen rx 480 özel soğutmalıların fiyatı ne olabilir. Onlarda 1060 fiyatındamı olur yoksa yine 1000 - 1100 tl bandındamı ?
Kardeşim kısacası ben sana şöyle ozetliyim ben yatılı okuyan bir lise öğrencisiyim zaten eve yazdan yaza geliyorum seneye kadar R9 280 boş boş durucak , hemde seneye fiyatı düşücek şuan hazır elimde para varken bunu satıp alayım bari seneye uğraşmam kafamda ağrımaz.1 sene sonra yeni ekran kartları çıkabilir ayrıca 1000 serisinin fiyatı düşecektir zaten elinizdekini kullanmanızı sonradan değiştirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca elinizde ki kartında fiyatı düşecektir. Eğer bütçeniz yetiyorsa şu anda da değiştirebilirsiniz.
Önümüzde ki yaza kadar boş boş duracaksa tabiki satmanız en doğrusu olacaktır.Kardeşim kısacası ben sana şöyle ozetliyim ben yatılı okuyan bir lise öğrencisiyim zaten eve yazdan yaza geliyorum seneye kadar R9 280 boş boş durucak , hemde seneye fiyatı düşücek şuan hazır elimde para varken bunu satıp alayım bari seneye uğraşmam kafamda ağrımaz.
Tamam satmaya karar verdik gelelim Rx 480 mi yoksa Rx 470 bunnuda kararlaştırısam geriye hiçbir sıkıntı kalmaz.Önümüzde ki yaza kadar boş boş duracaksa tabiki satmanız en doğrusu olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.