R9 280 ile Sistem toplamak

@MR.White, aksine o kasada Calibre serisinden 75+ sertifikalı güç kaynağı var.
benim kendi evimdeki pc de thermaltake v3 kasanın içinde 600 w güç kaynağı vardı ama hd7850 ile amd fx 8150 yi kaldırmıyordu o yüzden söyledim

9600GT ile bf4'ü 4gb ram ile oynarken 35-40 fps alıyordum. Şuan 2GB yandı yani 2gb var. Oyunda aldığım max fps 20. Bellek kullanımı %95 oluyor.

İşlemciye yönelmemimin sebebi aslında, online oyunlarda yüksek fps elde edebilmek, en dandik işlemci bile watchdogs, crysis 3 gibi oyunları oynarken ekran kartına eşlik edebiliyor, ama ben düşük ayarlarda yüksek fps elde ederken işlemci sınırına yakalanmak istemiyorum.
Misal Counter Strike 1.6'yı online olarak 800x600'de oynuyorum fps 500-600 arası değişiyor şuanki dandik bilgisayarımda. Fakat diğer oyuncular ekrana girdiği anda fps 30-50'ye iniyor yani işlemci zorlanıyor. Fx-8320'i bu sorumuda kaldıracak.

Vatan Bilgisayar'a gittim gayet güzel karşıladılar, fakat kasanın psu'su yetmiyormuş. 750w önerdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…