R9 280 sistemde ekran kararıyor

xeltixas

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi Sosyal'ler, halihazırda arkadaşımdan edindiğim R9 280 ile CS oynama planları yapıyordum, bir yandan da farklı oyunlar oynayıp bir şeyle izleyebileceğim bir monitör alma hayalim vardı. Kısaca özet geçeyim, bir adet LG 32GN650-B satın aldım fakat kutudan çıkan DP kablosu ya da iş bilgisayarımda kullandığım DP kablosu ile bağlantı sağladığımda ekranda karıncalanmalar oluyor ve büyük şerit çizgiler çıkıyor (ekolayzır görsellerine benzer). HDMI port ile bağlanmayı denediğimde oyun haricinde hiçbir sorun yaşamadım fakat CS'deyken bugün fark ettim ki ekran 1-2 saniye gibi kısa bir süreliğine tamamen kararıp geri geliyor.

Donanımsal bir şey olabilir, yaptığım araştırmalarda kendim bir şey bulamadım, bu yüzden forumu kullanıp yardım aramaya karar verdim.
R5 2400G.
R9 280 Dual-X
2x8 Ripjaws 3200 MHz RAM
Evga 600W 80+ psu
Gigabyte A-320 mobo kullanıyorum, yardımı dokunacak olursa diye donanımı da listelemek istedim. Şimdiden her türlü yardım için teşekkürler.
Bahsi geçen çizikler, bu ve daha fazlası şeklinde gerçekleşiyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…