R9 280 Sistemi Upgrade Etme

Focus1607

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bir masaüstü bilgisayarım var. Bunu biraz daha iyi duruma getirmek istiyorum. 2000 TL civarı harcama yapabilirim neleri değiştirip değiştirmeme gerektiğini söyleyip önerilerinizi de belirtirseniz sevinirim.
  • i7 4790
  • 16 RAM DDR3
  • Asus R9 280 3GB
  • Z97 Gaming 5
Bu sistem neyine yetmiyor gibi düşünebilirsiniz ancak Arma III, PUBG gibi optimizasyonu çöp oyunlar ve bazı kısımlarda gerekli performansı alamıyorum olayın en can alıcı durumlarında ani droplar yiyorum ve bu bir süre devam ediyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bir masaüstü bilgisayarım var. Bunu biraz daha iyi duruma getirmek istiyorum. 2000 TL civarı harcama yapabilirim neleri değiştirip değiştirmeme gerektiğini söyleyip önerilerinizi de belirtirseniz sevinirim.
  • i7 4790
  • 16 RAM DDR3
  • Asus R9 280 3GB
  • Z97 Gaming 5
Bu sistem neyine yetmiyor gibi düşünebilirsiniz ancak Arma III, PUBG gibi optimizasyonu çöp oyunlar ve bazı kısımlarda gerekli performansı alamıyorum olayın en can alıcı durumlarında ani droplar yiyorum ve bu bir süre devam ediyor. Önerilerinizi bekliyorum.
RX 580 GTX 1060 GTX 1070(250 300 tl fazla) bunlar var tavsiye edebileceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı