R9 280 tabanlı sistem görüntüde yırtılma sorunu

sarperxx

Megapat
Daha fazla  
Monitörde böyle sorunlar oluşuyor. Çok şeyi denedim fakat yapamadım. Ekran kartım: Sapphire R9 280 dual-x, monitör: Aoc e2270swn

Son düzenleyen: Moderatör:
V-sync açınca oyunda yavaşlama meydana geliyor. Bundan çok rahatsızım. Yokmu başka çözümü ?

Ekranlarda yırtılma sadece oyunlarda değil aynı zamanda videolarda, resimlerde, hatta sitelerde scroll yaparkende oluyor.

Ekranlarda yırtılma sadece oyunlarda değil aynı zamanda videolarda, resimlerde, hatta sitelerde scroll yaparkende oluyor.
Sürücünüzü güncelleyin. Oyunlarda V-SYNC açınca sorun kalkıyor mu? Eğer kalkmıyorsa ekran kartında ya da ekran kartını bağladığın kabloda ( Çok az bir ihtimal, büyük ihtimalle ekran kartında sorun vardır) sorun olabilir. Bir de ek olarak kasanızı iyi bir şekilde soğutmanız lazım. Fanları ekran kartına doğru monte edin ya da daha fazla fan takın. Kasanızın kenarlarıda açık olsun. Sorun ısınmadan olabilir. Ama diyorsanız ki benim kasa soğuk ve değerler normal, o zaman yine keran kartına bakmak lazım. Tek önemli nokta V-SYNC açıkken aynı sorun oluyor mu? Bu sorunun cevabı önemli.

V-sync açınca olmuyor.

Sorunu çözdüm. Öncelikle driver booster güncellemeleri yükledim ve aero temasına geçtim. Sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…