W windows 10 delisi Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Hp Cenneti 5 Aralık 2020 #11 Vivaldi12 dedi: İmkanı yok hocam. Tabi oyunu açarsınız ve şanslı iseniz girebilirsiniz bile amma 15-18 FPS alırsınız anca. Acı gerçekler. Genişletmek için tıkla... Minecraft CS:GO ve GTA 5'te takılıyorum o zaman.
Vivaldi12 dedi: İmkanı yok hocam. Tabi oyunu açarsınız ve şanslı iseniz girebilirsiniz bile amma 15-18 FPS alırsınız anca. Acı gerçekler. Genişletmek için tıkla... Minecraft CS:GO ve GTA 5'te takılıyorum o zaman.
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 5 Aralık 2020 #12 windows 10 delisi dedi: Minecraft CS:GO ve GTA 5'te takılıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Yolunuz ve oyununuz açık olsun.
windows 10 delisi dedi: Minecraft CS:GO ve GTA 5'te takılıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Yolunuz ve oyununuz açık olsun.
W windows 10 delisi Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Hp Cenneti 5 Aralık 2020 #13 Vivaldi12 dedi: Yolunuz ve oyununuz açık olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Zaten canlı ders, web tasarım işleri ile uğraşıyorum. Web sitesi ve forum açmak için Udemy'den paralı kurslar alıyorum. Sonra da zaten YouTube kanalı açacağım. İyi sosyaller.
Vivaldi12 dedi: Yolunuz ve oyununuz açık olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Zaten canlı ders, web tasarım işleri ile uğraşıyorum. Web sitesi ve forum açmak için Udemy'den paralı kurslar alıyorum. Sonra da zaten YouTube kanalı açacağım. İyi sosyaller.