R9 280 VS MSİ TF GTX 760 Sistem Nasıl?

KeiY

Hectopat
Daha fazla  
Forumda bir çok konuya baktım ama tam bir cevap alamadım :)

Hangisi daha uzun süre götürür ve hangisi oyun içinde ki çizimlerin ve objelerin veya fiziki karakterlerin görünümleri daha kaliteli olur yani hangisi oyun içinde daha iyi görüntü kalitesi sunar ?

Sistemi 2 haftaya alacağım.

• Anakart:Asus M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
  • Gigabyte 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0

• Ekran kartı: R9 280 veya gtx 760
  • İşlemci: fx 6300
  • Kasa:xigmatek asgard 382 600W
  • Ram:8GB g-skill tek modül 1866
  • Kulaklık:Logitech g230
  • Harddisk: 1TB
Oynayacağım oyunlar;
  • BF 3 MULTİ(belki)
  • bf4 single
  • cod ghost single
  • cod blackops single
  • world of warcraft
  • guild wars 2
  • warrock
  • Yeni düşecek oyunlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Benchmark eyvallah hocam da :) Simdi şöyle bir isteğim var ona göre sorayım o zaman en az 3 sene bana driver desteği verebilecek mi amd ayrıca mesela bazı nvidia kullanılarının yorumlarını gördüm şöyle diyor. Thiefte güncelleme gelmeden önce 60fps alıyordum şimdi ise 80 fps oldu resimleri vardı yani böyle bir durum amd içinde söz konusu mu .Kısaca yeni çıkan bir oyun için(oyunlar için) güncelleme atıp optimize sorununu halledip fps yükseltmesi sağlayacak mı bana.

Ayrıca oyun içinde görüntü kalitesi hangisinde daha kaliteli olacaktır ?

Ve cevabın için teşekkür ederim,konu güncel önerilerinizi bekliyorum.

NOT: Şu an ki kartım AMD.

Hocam şuan driver falan diyosunuzda suan nvidia'da mante diye bir teknoloji var mı? Ayrıca Amd'nin driver desteği eskiye göre çok daha iyi . Mantle oyunlarda çok büyük oranda performans artışı sağlıyor.

Benim araştırmalarıma göre Thief ve BF4 dışında mantle teknolojisi destekleyen oyun yok, tabi yanlış da olabilir de. Benim asıl sorum amd alırsam ortada kalır mıyım :D Yani yeni çıkacak oyunlarda güncelleme desteği alır mıyım, siz amd kullanıcılarına bunları sormak istiyorum ve memnun musunuz? Bunu canı gönülden cevaplarsa herkes sevinirim, sonuçta fan boyluğa gerek yok, para kolay kazanılmıyor. Size fanboy demedim yanlışta anlamayın sakın :) Cevabınız içinde çok teşekkür ederim açıkcası %70 R9 280 alacam gibi ama MSİ TF GTX760 da kafamı kurcalamıyor değil :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı