R9 280X CS:GO Performansı

Termal macunu en son ne zaman yenilediniz?

Gpu %90 oranında çalışıyorken bence çok abes bi sıcaklık değil. Hat da bu sıcak yaz ayları için güzel bile denebilir.
Çıkardığı ses konusunda bir şey diyemem ama.

@MR.White @Azz Kasanın yükte olunca sesi bu şekilde. (hoparlör veya kulaklıktan sesi azıcık açarsanız sevinirim telefon iyi ses alamıyor.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da resim.
wqewqwqeqwe.png

Hadi ama yorum yapacak yok mu videoya ve resme ?

Kasayı besleyen fan yok ise bir tane alın derim hocam. Kasaya hava girişi olmadığı için genelde ses yükselir.

Bu sorun ne zamandan beridir var ? Ekran kartının termal macunu yenilemek ve temizlemek sorunu çözecektir. Sesin ekran kartından geldiğinden emin olun önce.
Fanlarını durdurunca ses kesiliyor. Macun hiç değiştirmedim. Ekran kartı 10 aylık. Ses 10 metre öteden duyuluyor.

Önceden yük altında iken ekran kartının fanları ne kadar hızda dönüyordu ? Ekran kartını servise yollayın onlar gerekli işlemi yaparlar.
İlk aldığım sıralar galiba bakma gere duymadığımdan bakmadım, bilmiyorum. Son çare galiba ama 1 ay sonra mı alacağım ya. Ben 1 ay PC kullanamam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı