R9 280X Ekran Kartı, Everest 707BK Kasaya Sığar Mı?

Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
1.199
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi (Hedef)
İyi günler herkese. R9 280X ekran kartını satın almayı düşünüyorum. Kasam Everest 707BK.

Ekran kartını almadan önce tereddüte düştüm, çünkü benim kasamın boyutu küçük, bu yüzden size danışmak istedim.

Ayrıca bir sorum daha var, o da şu;
R9 280X ekran kartı FX 6300 işlemci ile darboğaz yapar mı?

Şimdiden teşekkürler.
 
Hocam bütçeniz nedir ? PSU modelini belirtin.
PSU marka model hatırlamıyorum bilgisayarcıdan 2. el 600W almıştım ancak sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Hangi R9 280X? 3 fanlı ve uzun model kartlar da olduğu için sordum. Ekran kartı takacağın yerin mesafesini ölçmelisin bence. Everest gibi markalar bu tarz bilgileri vermiyor maalesef. Fx 6300 ile kullanabilirsin, sorun çıkarmaz.
Sapphire R9 280 Dual-X O.C ürününü 2. el olarak alacağım. Şuan HD7770 takılı, anca sığıyor gibi sanki.
 
Son düzenleme:
280 deyip Trix deyince anlamıştım aslında. Bu kartta 26.2 cm, kasanıza bence sığar ama siz yine de işinizi sağlama alıp ölçüm yapın. PSU marka, model belirtseniz iyi olacak. Her 600W PSU gerçek 600W değil.
Şuan kullandığım ekran kartı 10.5 inç uzunluğundaymış, o zaman sıkıntı olmadan sığacaktır sanırım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı