R9 280X Ekran kartının ne kadar daha kullanılabilir ?

Bence şu kadar yıl kullanabilirsin demek doğru olmaz. Yani senin beklentilerin neler öncelikle bunu kafanda düşünmen lazım. Kaç yıl daha yeni çıkan oyunları açar diyorsan ayrı, kaç yıl daha yüksek ayarlarda oynayabilirim diyorsan ayrı. Ama günümüz şartlarında güçlü kartlardan biri. Bu seviyesini 1-2 yıl daha korur. Ondan sonra orta seviye kartlar sınıfına iner.

Bence şu kadar yıl kullanabilirsin demek doğru olmaz. Yani senin beklentilerin neler öncelikle bunu kafanda düşünmen lazım. Kaç yıl daha yeni çıkan oyunları açar diyorsan ayrı, kaç yıl daha yüksek ayarlarda oynayabilirim diyorsan ayrı. Ama günümüz şartlarında güçlü kartlardan biri. Bu seviyesini 1-2 yıl daha korur. Ondan sonra orta seviye kartlar sınıfına iner.
Recep abi 4 yıl deyince sevinmiştim. Siz 1-2 yıl dediniz kafam karıştı. :(

Ama şu noktayı kaçırıyorsun hocam. Ben diyorum ki tahmini 1-2 yıl daha güçlü kartlar arasındaki yerini korur. Recep Bey 4 yıl daha kullanabilirsin diyor. İkisi farklı şeyler :)

Ama şu noktayı kaçırıyorsun hocam. Ben diyorum ki tahmini 1-2 yıl daha güçlü kartlar arasındaki yerini korur. Recep Bey 4 yıl daha kullanabilirsin diyor. İkisi farklı şeyler :)
Orası da doğru. 4 yıl yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. En azından gta 6 çıkmadan 1 sene öncesine kadar oynasam yeter.

Uzun bir süre kullanırsın sağlam bir kart. Bu süreden sonra beklentileri biraz düşürür isen yine kullanmaya devam edersin. Bozulana kadar devam bu şartlarda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı