Merhaba, normalde Ankara'da yaşıyorum ve orada böyle bir sorun yoktu. Sonra tatil için kasayı da kapıp Bodrum'a geldik. Şimdi gri ekran(Grey Screen Of Death) vermeye başladı. Aşırı ısınmadan mı yoksa yolda karta mı bir şey oldu? Nasıl anlayabilirim ya da önlem alabilirim? (garantiye veremiyorum kutusu yanımda değil)
Daha bir garip yanı ise kartı çıkarıp taktığımda nedense uzun süre sorunsuz kullanabiliyorum...
AMD son driver yüklü.
BIOS'u bugun güncelledim.
Hala hata devam ediyor.
Tahmin edeceğimiz gibi GTA ya da Battlefield gibi buyuk oyunlarda oluyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
HD 4850'den tut R9 280X'e kadar tüm kartlarda bu sorun var. Bazılarında oluyor, bazılarında olmuyor. MSI Afterburner ile voltajı biraz düşürüp öyle dener misiniz?
HD 4850'den tut R9 280X'e kadar tüm kartlarda bu sorun var. Bazılarında oluyor, bazılarında olmuyor. MSI Afterburner ile voltajı biraz düşürüp öyle dener misiniz?
Dediğim gibi, 7 yıldır AMD kullanıp bu sorundan haberi olmayan bile var, benim gibi ilk defa AMD kullanıp hemen başına gelen de var. AMD'yi çok seviyorum ama bu sorundan sonra soğumaya başladım... 5 yıldır bunun için bir güncelleme bile yayınlamadılar. Ben de R7 265 kullanıcısıyım.