R9 280X sahibiyim. Aldigimdan beri screen tearing var. ( Nvidia 9800 GT'de cok belli degildi ama bunda sürekli vardi. Eski monitörüm 5 ms idi. Kartim FreeSync desteklemiyor. Ama yeni bir monitör satin almayi düsünüyorum. 1 ms 144 Hz. Bunu aldigimda FreeSync destekli ya da G-sync destekli olsa da olmasa da. 1 ms ve 144 Hz oldugu icin sizce screen tearing sorunumu cözer mi?
Bu tearinglerin hepsini yasiyorum. (Eski AOC E2350SH monitörümde de vardi. DVI to VGA kablosuyla kullaniyordum. Şu an LG'nin Full HD TV'sine HDMI üzerinden bagli ve onda da tearingler var.)
Sorunumu cözecek monitör önerileriniz varsa onuda yazabilirsiniz. Benim merak ettigim ben 1 ms'lik 144 Hz bir monitör aldigimda da bu sorun devam edecek mi? Edecekse satip ikinci el bir GTX 980 almayi düsünüyorum.
Simdiden tesekkürlerimi sunarim
![maxresdefault[1].jpg maxresdefault[1].jpg](https://www.technopat.net/sosyal/data/attachments/277/277696-8a76b01799d39323f98fe3010791023c.jpg)
Bu tearinglerin hepsini yasiyorum. (Eski AOC E2350SH monitörümde de vardi. DVI to VGA kablosuyla kullaniyordum. Şu an LG'nin Full HD TV'sine HDMI üzerinden bagli ve onda da tearingler var.)
Sorunumu cözecek monitör önerileriniz varsa onuda yazabilirsiniz. Benim merak ettigim ben 1 ms'lik 144 Hz bir monitör aldigimda da bu sorun devam edecek mi? Edecekse satip ikinci el bir GTX 980 almayi düsünüyorum.
Simdiden tesekkürlerimi sunarim
Son düzenleyen: Moderatör: