R9 280X GTA V Kasma Sorunu

mehmet can07

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
İnternetteki r9 280x gta 5 benchmark testlerinde fps 55 60 üzerinde ama bugün aldıgım gta 5'de benchmark testinde fps 15 ile 23 arasında gidip geliyor. FPS 15 17 ye düştüğünde kasma olmuyor ekran kartım güncel yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Benimde aynı sorunum var en güncel (15.7) driverı kullanıyorum ve aynı kasma problemi bendede ortaya çıktı.

Sistemim;
-r9 280x
-a10 7850k
-gigabayt f2a88xm-ds2
-1600mhz ddr3 hyprx bellek
Oyunum orjinal ve 0yundaki ayarlarım default ayarlar ama oynanıcak gibi değil kasma çok fazla eskiden konuyu açan arkadaştaki gibi bir fps alırken birden 25 ten yukarıyı alamaz oldum

Tekrar 8.1' e dönesim geldi ya, oyunu Windows kurma bölümün'den yeni disk açarak, yani bölme işlemi yaparak GTA 5 i oraya atsam olur mu sizce ? Ben formatı atarım ama sıkıntı olan GTA 5 i kopyalamak. GTA 5 ve Payday 2 den başka oyun oynamıyordum, şimdi GTA 5 i hiç oynayamıyorum.

8.1 e şimdi geçtim, oyunda iken gereksiz %100 CPU kullanım sorunu kayboldu, menü de, intro da artık %100 CPU kullanımı almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…