Sorun büyük bir ihtimal 15.7 den kaynaklanıyor. Driver silip oyuna girdim intro kısmın da sabit %100 CPU kullanımı almadım, hatta driver yüklü iken alıyordum.
Sistemim;
-r9 280x
-a10 7850k
-gigabayt f2a88xm-ds2
-1600mhz ddr3 hyprx bellek
Oyunum orjinal ve 0yundaki ayarlarım default ayarlar ama oynanıcak gibi değil kasma çok fazla eskiden konuyu açan arkadaştaki gibi bir fps alırken birden 25 ten yukarıyı alamaz oldum
@oğuz tolgay alkan Kardeşim senin sisteminde muhtemelen darboğaz var. Yani işlemcin o ekran kartı için uygun değil. @Halil İbrahim Altay Ayrıca arkadaşın imzasında sistemi mevcut. Biraz dikkat.
Tekrar 8.1' e dönesim geldi ya, oyunu Windows kurma bölümün'den yeni disk açarak, yani bölme işlemi yaparak GTA 5 i oraya atsam olur mu sizce ? Ben formatı atarım ama sıkıntı olan GTA 5 i kopyalamak. GTA 5 ve Payday 2 den başka oyun oynamıyordum, şimdi GTA 5 i hiç oynayamıyorum.
8.1 e şimdi geçtim, oyunda iken gereksiz %100 CPU kullanım sorunu kayboldu, menü de, intro da artık %100 CPU kullanımı almıyorum.