R9 280X Isınma Sorunu ve Kart Önerisi

ekdobay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1.5 yıl önce sizin desteğinizle topladığım bilgisayarımda problem yaşıyorum .3 ay önce stok soğutucu aldım işlemci için bilgisayar ısınıp kapanmaya başlamıştı . 3 ay sonra bilgisayarda ilk defa oyun oynamak için girdiğimde (lol) bilgisayar 1 - 2 oyun sonra kendi kendine kapanıyor . Problemin ekran kartından kaynaklandığı sonucuna vardım çünkü cpu ısı göstergeleri normal değerlerde. Garanti süresi dolmadan ekran kartını servise yollayacağım bu sürede:
AMD A4 6300 Soket FM2 3.7GHz 1MB Önbellek 65W 32nm İşlemci + HD8370D GPU
almayı düşünüyorum. Kart servisten dönene kadar sizin önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yaklaşık 1.5 yıl önce sizin desteğinizle topladığım bilgisayarımda problem yaşıyorum .3 ay önce stok soğutucu aldım işlemci için bilgisayar ısınıp kapanmaya başlamıştı . 3 ay sonra bilgisayarda ilk defa oyun oynamak için girdiğimde (lol) bilgisayar 1 - 2 oyun sonra kendi kendine kapanıyor . Problemin ekran kartından kaynaklandığı sonucuna vardım çünkü cpu ısı göstergeleri normal değerlerde. Garanti süresi dolmadan ekran kartını servise yollayacağım bu sürede:
AMD A4 6300 Soket FM2 3.7GHz 1MB Önbellek 65W 32nm İşlemci + HD8370D GPU
almayı düşünüyorum. Kart servisten dönene kadar sizin önerilerinize açığım.
Şu an ki işlemciniz nedir?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı