R9 280X Isınma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Submit55

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Boşta;

BOŞTA.png

Yükte;

YÜKTE.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanılmaz derecede sıcaklık söz konusu. Kasa içinin fotoğrafını çekebilir misiniz? Kullandığınız kasa modelini de yazar mısınız?

Amd tarafındaki sıcaklıklarla ilgili bir bilgim yok. Arkadaşlar cevap verirse daha yararlı olur sizin için ancak GTX 960 kullanıyorum sizin boştaki sıcaklığı ben oyunda görüyorum. Biraz fazla.:(

İnanılmaz derecede sıcaklık söz konusu. Kasa içinin fotoğrafını çekebilir misiniz? Kullandığınız kasa modelini de yazar mısınız?
Fotoğrafa gerek yok. Kablolama pek iyi değil ama onun pek etki edeceğini düşünmüyorum. Zalman z9 plus kasa var. 4 tane fan var.

Amd tarafındaki sıcaklıklarla ilgili bir bilgim yok. Arkadaşlar cevap verirse daha yararlı olur sizin için ancak GTX 960 kullanıyorum sizin boştaki sıcaklığı ben oyunda görüyorum. Biraz fazla.:(
Of ya.

Daha önce de açmıştın bu konuyu. Uzadıkça uzamıştı. Sorun 280X'in değil, Sapphire'in sorunu. Soğutucu bloğu söküp temizle ve kalitesiz Sapphire'in kullandığı kalitesiz termal macunu kaliteli bir macunla değiştir. Biraz düşer sıcaklıklar. Daha da düşmesini istiyorsan kaliteli bir markaya yönel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı