Sapphire R9 280X Dual-XEkran kartınızın markası ne acaba?
Fotoğrafa gerek yok. Kablolama pek iyi değil ama onun pek etki edeceğini düşünmüyorum. Zalman z9 plus kasa var. 4 tane fan var.İnanılmaz derecede sıcaklık söz konusu. Kasa içinin fotoğrafını çekebilir misiniz? Kullandığınız kasa modelini de yazar mısınız?
Of ya.Amd tarafındaki sıcaklıklarla ilgili bir bilgim yok. Arkadaşlar cevap verirse daha yararlı olur sizin için ancak GTX 960 kullanıyorum sizin boştaki sıcaklığı ben oyunda görüyorum. Biraz fazla.![]()
Hayır yaşamıyorum. Ama 20 gün PC'ye giremem !Servise vermekten başka çareniz yok. Oyunlarda FPS düşüşü yaşıyor musunuz?
AMD de belki bu sıcaklık normaldir. Ama öyle düşünmüyorum. FPS düşüşü yaşamamanız da çok değişik bir durum.Hayır yaşamıyorum. Ama 20 gün PC'ye giremem !
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.