Arkadaşlar merhabalar,
Benim sorunuma benzer sorunlar Forum'da gördüm fakat konulat kilitlenmiş ve aynı sorun değildi. Bu yüzden yeniden konu açma gereğinde bulundum.
Benim problemim oyun oynarken ve ekran kartı yükteyken olmuyor kesinlikle herhangi bir problem yaşamıyorum.
Mesela; PUBG oynuyorum lobide bir 5-10 dakika bekledikten sonra PC rest yiyor ve açıldığına başlıktaki hatayı alıyorum.
Bazen de hiçbir şey yapmıyorken YouTube'da video izlerken başıma geliyor cidden çok enterasan...
Sorunun yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum değerli görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu sorun bazen beni çileden çıkarıyor umarım çözüme kavuşabilirim,
Teşekkürler...
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Dosyaları paylaşır mısın? AMD böyle bir yazı çıkarttıysa ekran kartı sürücüsü kaynaklı olabilir diye bir tahminde bulunacağım. Ama her şeyi dosyalar belirleyecek.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...