Kinderhood
Picopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhabalar,
Benim sorunuma benzer sorunlar Forum'da gördüm fakat konulat kilitlenmiş ve aynı sorun değildi. Bu yüzden yeniden konu açma gereğinde bulundum.
Benim problemim oyun oynarken ve ekran kartı yükteyken olmuyor kesinlikle herhangi bir problem yaşamıyorum.
Mesela; PUBG oynuyorum lobide bir 5-10 dakika bekledikten sonra PC rest yiyor ve açıldığına başlıktaki hatayı alıyorum.
Bazen de hiçbir şey yapmıyorken YouTube'da video izlerken başıma geliyor cidden çok enterasan...
Sorunun yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum değerli görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu sorun bazen beni çileden çıkarıyor umarım çözüme kavuşabilirim,
Teşekkürler...
Ekran kartı; AMD R9 280X DC2 ASUS.
İşlemci; FX 8350.
Anakart; Gigabyte Ultra durable rev2.
Yaklaşık olarak 6 senelik bir sistem ben son 4 - 5 Ay'da bu sorunu yaşıyorum.
Benim sorunuma benzer sorunlar Forum'da gördüm fakat konulat kilitlenmiş ve aynı sorun değildi. Bu yüzden yeniden konu açma gereğinde bulundum.
Benim problemim oyun oynarken ve ekran kartı yükteyken olmuyor kesinlikle herhangi bir problem yaşamıyorum.
Mesela; PUBG oynuyorum lobide bir 5-10 dakika bekledikten sonra PC rest yiyor ve açıldığına başlıktaki hatayı alıyorum.
Bazen de hiçbir şey yapmıyorken YouTube'da video izlerken başıma geliyor cidden çok enterasan...
Sorunun yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum değerli görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu sorun bazen beni çileden çıkarıyor umarım çözüme kavuşabilirim,
Teşekkürler...
Ekran kartı; AMD R9 280X DC2 ASUS.
İşlemci; FX 8350.
Anakart; Gigabyte Ultra durable rev2.
Yaklaşık olarak 6 senelik bir sistem ben son 4 - 5 Ay'da bu sorunu yaşıyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: