R9 280X Modelleri ve GTX 770 Modelleri

gtx 770 alırsam mesela diyelim Batman Arkham Knight ı full ayarda oynatır mı veya Witcher 3 gibi oyunları? Yeni nesil oyunları rahatlıkla oynar mıyım 3-4 sene?

gtx 770 alırsam mesela diyelim Batman Arkham Knight ı full ayarda oynatır mı veya Witcher 3 gibi oyunları? Yeni nesil oyunları rahatlıkla oynar mıyım 3-4 sene?
Witcher 3 için Ultra ayar için gerekli olan ekran kartı en azından GTX 780 olmalı dedikoduları dönmeye çoktan başladı. Bence Tweaked Ultra oynarsın o kartla. Ama WD gibi 3GB VRam isterse şaşırmam güzel taktik sonuçta kart sattırmak için.

bilmiyorum gtx 770 yeterli olur mu 780 var 780ti var veya r9 290lar var mantle destekli çok kararsız kaldım r9 290 lar da çok mu aşırı olur? gtx 770 ne derece ihtiyacımı karşılar bilmiyorum. 2 sene sonraki oyunları medium da açabileceksem boşa para vermiş gibi olurum. dediğim gibi gta 5, witcher 3, arkham night, nba 2k15(next-gen), fifa 15(next-gen) ultra da oynayabilrsem gidip gtx 770 alacağım keşke @Recep Baltaş bir cevap verse..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı