R9 280x Performans Düşüklüğü

tuncsonmez

Hectopat
Herkese merhabalar. Kısa bir süre önce MSI R9 280x Ekran kartı aldım. Ancak performans bana düşük geldi, internetten bazı forumlara bakarak Heaven benchmark 4.0 testi yaptım. Sonuçları şöyle:

dsvds.png

Tabii ki sonucun, 1000-1110 arası olması gerekiyor. Bu sorunun nedenini anlamadım. Sistem özelliklerim de şu:

MSI 970a-G46 Anakart
AMD FX X6 6300 İşlemci
MSI R9 280x Ekran Kartı
Hi-Level 6 GB 1333 MHz Ram
600w PSU

İade etmeli miyim kartı? Eğer etmeliysem hızlı cevap verecek biri olursa çok sevinirim :) Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle işlemcini değiştirmekte fayda var performans düşüklü yaşamış olabilirsin o işlemciyle, iyi bir ekran kartı demin söylediğim gibi işlemcinde sorun olabilir i5 4460 yapmanda fayda var.. (y)

Merhaba öncelikle işlemcini değiştirmekte fayda var performans düşüklü yaşamış olabilirsin o işlemciyle, iyi bir ekran kartı demin söylediğim gibi işlemcinde sorun olabilir i5 4460 yapmanda fayda var.. (y)
Heaven Benchmark 4.0 sadece ekran kartını test ediyor diye biliyorum. O yüzden normali 1000-1100 çıkıyor sonuçlarda. Yanlış mıyım? İşlemciyle birlikte test eden 3DMark değil mi?

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Benimki de benzer çıktı.

Bu karşılaştırma testinde de sonuç benzer çıkmış.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    55,4 KB · Görüntüleme: 572
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    60,7 KB · Görüntüleme: 551
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı