R9 280X VAPOR-X TRI-X GDDR5 nasıldır?

M.Emre

Hectopat
Daha fazla  
Selamün Aleyküm arkadaşlar

Asus'un Gtx 770'ne nazaran R9 280X VAPOR-X TRI-X GDDR5 bu daha iyi gibime geliyor sizcede doğru düşünüyor muyum?

Birde buradan inşallah

http://www.ivent.com.tr/

en fazla 1000tl'yeekran kartı alınacak bütçe 1000tl.

Son düzenleyen: Moderatör:
M.Emre, bu soru kişiye göre değişir. Ben Watch Dogs'u indirmeye bile tenezzül etmediğimden GTX770 tercih ederdim. Ayrıca eğer Watch Dogs için de istiyorsanız GTX770'in 4gblık modelini de tercih edebillirsiniz. Tabi sadece bir oyun için değer mi? Tartışılır.

GamerGvrcn, hiçbir saat değeri, bellek boyutu vs. önemli değildir. Önemli olan iki şey vardır. Model, marka.

M.Emre, bu soru kişiye göre değişir. Ben Watch Dogs'u indirmeye bile tenezzül etmediğimden GTX770 tercih ederdim. Ayrıca eğer Watch Dogs için de istiyorsanız GTX770'in 4gblık modelini de tercih edebillirsiniz. Tabi sadece bir oyun için değer mi? Tartışılır.

GamerGvrcn, hiçbir saat değeri, bellek boyutu vs. önemli değildir. Önemli olan iki şey vardır. Model, marka.

Emin misin ? Model tabikide önemli ancak marka önemli bir etken değildir. Önemli olan özellikleridir. Bilgilerini tazelemen lazım ;)

Ayrıca @Akif sen R9 280X 770'den daha iyidir demiyor muydun ? Noldu da şimdi 4 GB'lık modeli önerdin :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı