R9 280X ve AMD 8320 GTA 5 performansı

Hocam CPU'nun %100 olması darboğaza işarettir. CPU'lar sadece sentetik testlerde %100'e ulaşırlar. Bir oyunun bu kadar kasmaması lazım. Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim lütfen. @Recep Baltaş'ta benzer konuya benimle aynı yorumu yapmıştı. Bende de CPU %100 oluyor ve takılmalar başlıyor. Ama benimki maalesef sizinki gibi güçlü bir işlemci değil. Ufak bir overclock ile çözersiniz. Lütfen tam bileşenlerinizi de yazınız.
Şöyle bir şey ekliyeyim. CPU=işlemci. Konuda bahsedilen ise GPU=Ekran kartı. GPU'nun %100 de çalışması darboğaz işareti değildir.

Pardon arkadaşlar ben CPU olarak okudum. Dalgınlığıma gelmiş. Sıkıntı yok. Dahada aç ayarları 30 FPS'nin az üstünde olsun ama iyi grafiklerle oyna. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam CPU'nun %100 olması darboğaza işarettir. CPU'lar sadece sentetik testlerde %100'e ulaşırlar. Bir oyunun bu kadar kasmaması lazım. Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim lütfen. @Recep Baltaş'ta benzer konuya benimle aynı yorumu yapmıştı. Bende de CPU %100 oluyor ve takılmalar başlıyor. Ama benimki maalesef sizinki gibi güçlü bir işlemci değil. Ufak bir overclock ile çözersiniz. Lütfen tam bileşenlerinizi de yazınız.
İyi de CPU'nun yanında yüzde değeri yazmıyordu ki ben GPU dedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı