Amd Bulldozer işlemciler ileride satılamaz bile çünkü ömrü zaten bitmek üzere. İ5 4460 haswell refresh bir işlemci ve illa da i7 işlemciye de terfi etmek zorunda değilsiniz. Ve İntel'in stok soğutucusu 4460'a yetecektir. Zaten ısınmayan bir işlemci. Ha tabi dersiniz render ile falanda uğraşacağım o zaman 8350'ye ihtiyaç duyacaksınız çoklu çekirdek sebebinden. Tabi ki ben yol gösteriyorum illa o yöne gideceksiniz demiyorum karar sizin
Sistem parçaları satan dükkanlar, bilgisayarcılar rahatlıkla alacaktır. Eğer ki 4460 tercih edecekseniz Asus H97-M PLUS öneriyorum.Crystal Sound 2 içeriyor ve fabrikada 7 zorlu testten geçirilip satılıyor.Amd yeni Zen soketli işlemcilerini çıkarmadan İntel'den şaşmayın.Hatta 50 tl fazla verebilirseniz İ5 4590 daha iyi bir seçim olur.
Sistem parçaları satan dükkanlar, bilgisayarcılar rahatlıkla alacaktır. Eğer ki 4460 tercih edecekseniz Asus H97-M PLUS öneriyorum.Crystal Sound 2 içeriyor ve fabrikada 7 zorlu testten geçirilip satılıyor.Amd yeni Zen soketli işlemcilerini çıkarmadan İntel'den şaşmayın.Hatta 50 tl fazla verebilirseniz İ5 4590 daha iyi bir seçim olur.
Ekran kartını değiştirmeyecekseniz içiniz rahat olsun Ama 4590'ın ömrü 5 yıl iken 8350 125 watt çektiği için hem daha çok ısınacaktır ve ömrü de kısalıyor tabi ki. Neyse ben kafanızı daha çok karıştırmayayım, ileride ekran kartını değiştirmeyecekseniz gerek yok.
Merhaba, sisteminizdeki ekran kartı markası biraz sıkıntı yaşatabilen bir cins. Msi R9 280x biraz daha pahalı ama daha iyi. Ayrıca bahsi geçen "1 yıl ömrü var işlemcinin" sözleri şunu anlatmakta: 1 yıl sonra işlemci çeşidi gözden düşecek bi nevi eskide kalacak.Fakat aksilik çıkmazsa sistem sizi 3 yıl götürür.
Ekran kartını bir daha düşünün derim.Ayrıca güç kaynağı biraz fazla ondan kısıp ekran kartını dediğim şekil yapabilirsiniz.